Birkaç sene öncesine kadar yeni müşteri olanlara hep daha uygun fiyatlar sunulurdu. Turkcell kullanıyorum. En son bu sayede Turkcell'e geçmiştim. Son iki yıldır ise Turkcell'in bana sunduğu tarifeler diğer operatörlerin numara taşıma tarifelerine kıyasla gayet avantajlı fiyatta oluyor. Örnek olarak bu sene Turkcell bana 30 GB 460 TL tarife sundu. Aynı GB Vodafone'da ve Türk Telekom'da yeni müşterilere özel 565 TL. BİMCELL'de 460 TL. Sonunda, operatörler halihazırdaki müşterilerine uyguladıkları fahiş fiyatlandırma politikasından vaz mı geçti acaba? Sürekli operatör değiştirme devri kapanıyor mu yoksa? Uğraşmaktan hiç hoşlanmadığım bir durumdu. Hat kapanıyor 2 gün açılsın diye bekliyorsun falan. Her sene bununla uğraşmak insanı yoruyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?Zaten şöyle de bir gariplik var. Bana 25 fazlasıyla yetiyor ve mümkünse 20 GB bile yeter. Ama geçen sene en az 25 GB tarifeye geçebiliyordum başka seçenek yoktu. Bu sene de en az 30 GB tarifeye geçebiliyorum, yine başka daha düşük seçenek yok.Bence değişen bir şey yok. Bu üçüz dingillere yeni rakipler gelmediği sürece de değişiklik olacağını hiç sanmıyorum.
Böyle durumlarda BimCELL'gibi faturasız bir hatta geçip operatörler kampanya yapana kadar kalmak iyi bir seçenek oluyor.Benim taahhüt de bitiyor 1 ay falan kaldı, başka bir operatöre geçerken güzel tarifeler vardır diye bakayım dedim hepsi kazık. Tarife yenilemedeki sunduğu fiyatlar da kazık ne yapsam bilemedim.
Rogue 48
Üstün
Şu 5G'nin gelmesi daha kötü oldu fiyatlar arttı, internet aynı. Her şeyde olduğu gibi internetin de hem pahalısını hem de kötüsünü kullanıyoruz.Zaten şöyle de bir gariplik var. Bana 25 fazlasıyla yetiyor ve mümkünse 20 GB bile yeter. Ama geçen sene en az 25 GB tarifeye geçebiliyordum başka seçenek yoktu. Bu sene de en az 30 GB tarifeye geçebiliyorum, yine başka daha düşük seçenek yok.
Böyle durumlarda BimCELL'gibi faturasız bir hatta geçip operatörler kampanya yapana kadar kalmak iyi bir seçenek oluyor.
Diğer konularda yorum yapmayacağım ama bu dediğin hiç olan bir durum değil, biri kapanınca diğeri açılır hemen. Hele 2 gün beklemek özel bir sorun çıkmadıysa imkansız.Hat kapanıyor 2 gün açılsın diye bekliyorsun falan.
Ben en son 2 yıl önce değiştirdim ve birkaç gün beklediğimi hatırlıyorum yani. Şu an böyle bir durum yoksa iyi.Diğer konularda yorum yapmayacağım ama bu dediğin hiç olan bir durum değil, biri kapanınca diğeri açılır hemen. Hele 2 gün beklemek özel bir sorun çıkmadıysa imkansız.
Rogue 48
Üstün
Yeni hattın açılma süresi var evet ama eski hat o yeni hat açılınca kapanıyor.Diğer konularda yorum yapmayacağım ama bu dediğin hiç olan bir durum değil, biri kapanınca diğeri açılır hemen. Hele 2 gün beklemek özel bir sorun çıkmadıysa imkansız.