Ben en son 2 yıl önce değiştirdim ve birkaç gün beklediğimi hatırlıyorum yani. Şu an böyle bir durum yoksa iyi.
İki gün beklerken diğer hat kapanmış mıydı? 2002'den beri mobil hat kullanıyorum sayısız taşıma yaptım, ailemdeki herkesin hattını ben takip ettim daha bir kere olmadı bu durum.

İki gün beklerken diğer hat kapanmış mıydı? 2002'den beri mobil hat kullanıyorum sayısız taşıma yaptım, ailemdeki herkesin hattını ben takip ettim daha bir kere olmadı bu durum.
Sanırım ben fatura dönemim bittiğinde hat taşıma yaptığım için böyle düşündüm. Böyle yapınca dediğim gibi yeni hat açılma süresini beklemek sıkıntı oluyor.

Yıllar sonra ilk defa taahhüdüm bittiğinde operatör değiştirmedim geçen ay çünkü Vodafone'un sunduğu teklif daha cazipti diğerlerinin yeni müşteri tarifelerine göre. Şaşırttı beni de ama genel olarak o yaklaşımdan vazgeçildiğini sanmıyorum.

60 GB tarifeye 627 TL ödetiyorlar. Firmaya geçtiğimde 40 GB pakete geçmiştim her sene zorla arttıra arttıra 60'a getirttiler. 40-50 var mı diyorum var ama daha pahalı diyorlar. Keyiflerine göre bir sistem oluşturmuşlar mevcut müşteriye. En azından Vodafone ve TT ile aynı paraya sahipmiş sunulan kampanya. Beni de biraz şaşırttı.

Bana da öyle geldi. Şu an Vodafone bana 60GB tarifeyi 635'e veriyor. Türk Telekom'da 750, Turkcell'de 900 lira muadil paket.

Birkaç sene öncesine kadar yeni müşteri olanlara hep daha uygun fiyatlar sunulurdu. Turkcell kullanıyorum. En son bu sayede Turkcell'e geçmiştim. Son iki yıldır ise Turkcell'in bana sunduğu tarifeler diğer operatörlerin numara taşıma tarifelerine kıyasla gayet avantajlı fiyatta oluyor. Örnek olarak bu sene Turkcell bana 30 GB 460 TL tarife sundu. Aynı GB Vodafone'da ve Türk Telekom'da yeni müşterilere özel 565 TL. BİMCELL'de 460 TL. Sonunda, operatörler halihazırdaki müşterilerine uyguladıkları fahiş fiyatlandırma politikasından vaz mı geçti acaba? Sürekli operatör değiştirme devri kapanıyor mu yoksa? Uğraşmaktan hiç hoşlanmadığım bir durumdu. Hat kapanıyor 2 gün açılsın diye bekliyorsun falan. Her sene bununla uğraşmak insanı yoruyordu.

Devlet sömürgesi GSM sektöründe fiyat falan değişmez müşteriyede önem verilmez pek bir şey beklemeyin