brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 1 Mart 2024 #1 Opeth'in albümlerinden birer paylaşım yapmaya devam edeyim. Şimdiye kadar şunları paylaşmışım: Damnation: Opeth - Ending Credits Morningrise: Opeth - To Bid You Farewell Still Life: Opeth - Face Of Melinda Deliverance: Opeth - A Fair Judgement Şimdiyse Ghost Reveries albümüyle devam etmek istedim. Bu şarkıya karşı olan hislerimi iki cümleyle açıklamak istiyorum: Albümdeki varlığından en geç haberdar olduğum parçaydı. Bunu paylaşmayı diğer hepsinden daha çok istedim. "Kendine has"lığı her dinleyişimde cezbediyor. Tamam, daha fazla dinlenen şarkılar için geçerli sebepler var: Ne var ki bunun tadı bi' ayrı gerçekten. Neyse, "iki cümle" deyip dayanamadım... Buyursunlar: Sürprizbozan: Ekstra Sürprizbozan: Klipli 5 dakikaya inmiş süresi: Sürprizbozan: Canlı performans Sürprizbozan: Canlı performans 2 Son düzenleme: 1 Mart 2024
Opeth'in albümlerinden birer paylaşım yapmaya devam edeyim. Şimdiye kadar şunları paylaşmışım: Damnation: Opeth - Ending Credits Morningrise: Opeth - To Bid You Farewell Still Life: Opeth - Face Of Melinda Deliverance: Opeth - A Fair Judgement Şimdiyse Ghost Reveries albümüyle devam etmek istedim. Bu şarkıya karşı olan hislerimi iki cümleyle açıklamak istiyorum: Albümdeki varlığından en geç haberdar olduğum parçaydı. Bunu paylaşmayı diğer hepsinden daha çok istedim. "Kendine has"lığı her dinleyişimde cezbediyor. Tamam, daha fazla dinlenen şarkılar için geçerli sebepler var: Ne var ki bunun tadı bi' ayrı gerçekten. Neyse, "iki cümle" deyip dayanamadım... Buyursunlar: Sürprizbozan: Ekstra Sürprizbozan: Klipli 5 dakikaya inmiş süresi: Sürprizbozan: Canlı performans Sürprizbozan: Canlı performans 2
V volvoseverim Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 4 Beğeniler 1.196 1 Mart 2024 #2 brkdnmz dedi: Ne var ki bunun tadı bi' ayrı gerçekten. Neyse, "iki cümle" deyip dayanamadım... Buyursunlar: Genişletmek için tıkla... Biraz dinledim, güzel gibi duruyor bayağı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2024
brkdnmz dedi: Ne var ki bunun tadı bi' ayrı gerçekten. Neyse, "iki cümle" deyip dayanamadım... Buyursunlar: Genişletmek için tıkla... Biraz dinledim, güzel gibi duruyor bayağı.