Katlanabilir telefonun amacı telefon ve tablet ihtiyacını aynı anda gidermek. Ancak adamlar telefon, tablet ve bilgisayar fiyatına veriyor telefonu. Apple olsa anlarım fazla para elma parasına gidiyor ancak bunlar neye güvenerek bu fiyata lansman yapıyor anlamış değilim.

Telefonlara verilen bu paralara cidden ben akıl sır erdiremiyorum. Zengin olursun tamam da bu en yenisini alacam, ne yaptığı umurumda değil bende olduğunu bilecek, görecek herkes kafası cidden sıkıntı. Bir arkadaşım var tutturdu Find X9 Ultra alacam yurtdışı bile olsa 200K bile olsa alacam diyor. Yahu X9 Pro ile arasında %10-15 fark yok incelemelere göre fotoğraf/video çekimlerinde, deli misin be adam koy kenara paranı diyorum yok laf söz dinlemiyor.
Sorma arkadaşım iPhone 16 Pro'dan 17 Pro Max'e geçti sırf hava olsun diye. Olum evde koltuk yok, Annene Babana sürpriz yapalım, Baban 6s kullanıyor yıllardır en azından 16e alalım diyorum adamın umrunda değil. Birde bu zengin değil, o daha kötü.

Sorma arkadaşım iPhone 16 Pro'dan 17 Pro Max'e geçti sırf hava olsun diye. Olum evde koltuk yok, Annene Babana sürpriz yapalım, Baban 6s kullanıyor yıllardır en azından 16e alalım diyorum adamın umrunda değil. Birde bu zengin değil, o daha kötü.
Yani anne/baba için CMF Phone 1 daha iyi bence teoride ama genel olarak anlattığınız şey mantıklı. Herkese evladın hayırlısı, insanın iyi niyetlisi lazım.