creazy
Başarılı
Kaçak Redmi ile mutluyuz!
Kaçak Redmi ile mutluyuz!
Apple prestij değil doğrudan ekosistem satıyor. OPPO teknik özellik satıyor da bu kadarı fazla yani.Hayır hani Apple sadece ürün değil, marka değeri ve prestij satıyor da o yüzden fiyatı yüksek diyoruz, OPPO ne satıyor? 180.000 TL’ye OPPO telefon mu olur? OPPO Gangnam Styla.
Sorma arkadaşım iPhone 16 Pro'dan 17 Pro Max'e geçti sırf hava olsun diye. Olum evde koltuk yok, Annene Babana sürpriz yapalım, Baban 6s kullanıyor yıllardır en azından 16e alalım diyorum adamın umrunda değil. Birde bu zengin değil, o daha kötü.Telefonlara verilen bu paralara cidden ben akıl sır erdiremiyorum. Zengin olursun tamam da bu en yenisini alacam, ne yaptığı umurumda değil bende olduğunu bilecek, görecek herkes kafası cidden sıkıntı. Bir arkadaşım var tutturdu Find X9 Ultra alacam yurtdışı bile olsa 200K bile olsa alacam diyor. Yahu X9 Pro ile arasında %10-15 fark yok incelemelere göre fotoğraf/video çekimlerinde, deli misin be adam koy kenara paranı diyorum yok laf söz dinlemiyor.
E nasıl alıyor?
İPhone'larda telefonu takasta kullanmak aşırı maliyetli olmuyor. Holosko+ bir miktar para gibi işliyor.
Yani anne/baba için CMF Phone 1 daha iyi bence teoride ama genel olarak anlattığınız şey mantıklı. Herkese evladın hayırlısı, insanın iyi niyetlisi lazım.Sorma arkadaşım iPhone 16 Pro'dan 17 Pro Max'e geçti sırf hava olsun diye. Olum evde koltuk yok, Annene Babana sürpriz yapalım, Baban 6s kullanıyor yıllardır en azından 16e alalım diyorum adamın umrunda değil. Birde bu zengin değil, o daha kötü.