mercha

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Manisa, Türkiye
TR cihazım hardbrick olmuştu. Telefoncu Android 11 atmış ama IMEI'de gitmiş. Bu telefona Android 12 stock ROM atıp IMEI atsak, sonradan 13'e güncelleyebilir miyiz? Olur mu? Telefonu bu dandik ROM ile satmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ColorOS'de sistem guncellemesi yapmak bazen IMEI'yi bozabiliyor, zira baglantili. Guncellemeleri ona ve birkac etmene de bagli olarak aliyor. Buna ek olarak Oppo'nun harika belgelendirmesi sag olsun cihazin Android 12 guncellemesi alip almadigi hakkinda bilgi bulamadim, ama buldugum stock ROM'larin hepsi Android 11 gozukuyor. Cihazin Android 12 veya 13 aldigindan emin misiniz?

ColorOS'de sistem guncellemesi yapmak bazen IMEI'yi bozabiliyor, zira baglantili. Guncellemeleri ona ve birkac etmene de bagli olarak aliyor. Buna ek olarak Oppo'nun harika belgelendirmesi sag olsun cihazin Android 12 guncellemesi alip almadigi hakkinda bilgi bulamadim, ama buldugum stock ROM'larin hepsi Android 11 gozukuyor. Cihazin Android 12 veya 13 aldigindan emin misiniz?
Sorun öncesi 13 kullanıyordum.

Hocam OTA çalışmıyor onu kastediyorum bu arada. OTA çalışsa her şey çok güzel olacak.