mustaine

Üstün
OPPO, Türkiye için, Türkiye'de stratejisiyle Türkiye'deki faaliyetlerini hızlandırma kararı aldı. İstanbul Tuzla'da ki fabrikada üretime tekrardan başlanıyor.

OPPO Orta Doğu ve Afrika Başkanı Chi Zhou, “OPPO olarak önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye akıllı telefon pazarında ilk 3 markadan biri ve Türkiye'de tüketicilerin en güvendiği marka olmak için planlama ve çalışmalarımızı yeniden hızlandırıyoruz. Yeni ‘Türkiye İçin, Türkiye'de’ stratejimiz doğrultusunda uzmanlığımız, kaynaklarımız ve yeteneklerimiz ile Türkiye pazarında hızlı büyümemizi sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

Yerli üretim yeni OPPO modeli mayısta geliyor. Sevindirici haber.
Amiral gemisi Find X7 Ultra umarım satışa sunulur.

Geçen sene kullandığım Reno 5 Lite Türkiye üretimliydi, yeni bir şey değil galiba.
Benim telefonum A16'da Türkiye üretimi. Fabrika sessiz sedasız kapanmıştı. Üretime tekrardan başlanıyor.

Ürün ve model çeşitlerinin artması, Türkiye pazarında şirketler arası rekabeti ve bunun sayesinde kampanyaları arttırabilir, güzel haber.
Kesinlikle.

Geri dönmeleri rekabet açısından iyi. Rekabetsiz gelişim olmaz. Türkiye pazarı için uygun telefonlar çıkarmaları dileğiyle.

OPPO, Türkiye için, Türkiye'de stratejisiyle Türkiye'deki faaliyetlerini hızlandırma kararı aldı. İstanbul Tuzla'da ki fabrikada üretime tekrardan başlanıyor.

OPPO Orta Doğu ve Afrika Başkanı Chi Zhou, “OPPO olarak önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye akıllı telefon pazarında ilk 3 markadan biri ve Türkiye'de tüketicilerin en güvendiği marka olmak için planlama ve çalışmalarımızı yeniden hızlandırıyoruz. Yeni ‘Türkiye İçin, Türkiye'de’ stratejimiz doğrultusunda uzmanlığımız, kaynaklarımız ve yeteneklerimiz ile Türkiye pazarında hızlı büyümemizi sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

Yerli üretim yeni OPPO modeli mayısta geliyor. Sevindirici haber.
Amiral gemisi Find X7 Ultra umarım satışa sunulur.
Babamın a13'ü var kasıyor fakat hala güncelleme geliyor güzel firma aslında.