Optik disk girişi olan modern ve sıfır satılan kasalar hâlâ var mı?

Liguori

Yetkin
Makaleler
1
Artık böyle kasalar kaldı mı? Şahsen bomba PSU'lu gelen ucuz fırın ateşi kasalara çok hoş bakmıyorum. Hem havalandırması iyi olan hem de bir adet ODD girişi olan modern ve sıfır kasalar var mı bildiğiniz? Güvenilir yerlerde satılan? Sadece bir adet ODD girişi olmasını istiyorum, birden fazla değil. PSU'suz olsun.

Şimdilik belirli bir bütçem yok. Sadece opsiyonlara bakmak istiyorum.

Modern kasalarda zor bulunur, hatta yok diyebilirim, artık kimse kullanmıyor kullanan da harici kullanıyor.

2.el bakın hocam, dedikleriniz özelliklerden bolca kasa satıyorlar. Sıfırı bulamazsınız, sonuçta ömrünü tamamlamış teknolojiler.

2.el bakın hocam, dedikleriniz özelliklerden bolca kasa satıyorlar. Sıfırı bulamazsınız, sonuçta ömrünü tamamlamış teknolojiler.
Zaten elimde iki adet Corsair 350D kasa var. 10 yıldan fazladır kullanıyorum. Yükseltmek istedim ama modern sıfır kasa yok gibi.

Zaten elimde iki adet Corsair 350D kasa var. 10 yıldan fazladır kullanıyorum. Yükseltmek istedim ama modern sıfır kasa yok gibi.
Bundan daha iyi kasa bulamazsınız hocam, dönemin en iyileriydi. Değiştirmeye gerek yok bence, değiştirseniz elindeki ile aynı kalite de olacağı sanmam.

@Xbox 360E, hava akışı kötü, yok bile diyebiliriz.

Bundan daha iyi kasa bulamazsınız hocam, dönemin en iyileriydi. Değiştirmeye gerek yok bence, değiştirseniz elindeki ile aynı kalite de olacağı sanmam.
O zaman sırf ODD için bunları ayrı bir PC olarak ayıracağım. ODD'siz normal kasa bakacağım.

Öyledir, sanırım alttan hava alıyor hatırlamıyorum. Sıvı soğutucu kullanmıyor ise üstten 2 fan takılır, hava akışını iyileştirebilir.

@20424

@Xbox 360E, hava alacak hiçbir yeri yok, ne önde ne altta, güncel donanımlar 10-15 derece fazla ısınır o kasada.

Demek istediğim optik sürücüyü hariciye çevirip mesh bir kasaya geçilebilir.

@Xbox 360E, hava alacak hiçbir yeri yok, ne önde ne altta, güncel donanımlar 10-15 derece fazla ısınır o kasada.

Demek istediğim optik sürücüyü hariciye çevirip mesh bir kasaya geçilebilir.
O da mantıklı, USB optikler var piyasa da. Bence Mesh kasa yönelmenize iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…