350D'den bahsediyorsanız arkadaşlar maalesef yanlışsınız. Önde iki adet 140mm Noctua fan ile kullanıyorum. Arkada bir adet 120mm Arctic fan. Üstte ise gene iki adet 140mm fan kullanıyorum.

1761047399598.webp

Fotodaki gibi değil tabii ki ama örnek amaçlı paylaştım. Öyle "hava alacak yeri yok" falan değil yani.

Mevcut ASUS BW-16D1HT disk sürücüm var. Buna enclosure bulamadım, bulsam da benim işimi görmüyorlar. Doğru düzgün çalışmıyor çoğu. Direkt USB olan disk sürücüleri de işimi görmüyor maalesef.

Bu kapağın açık hali, kapak var orada, istediğiniz fanı takın hava alamaz.
Hocam insan bir sorar kapağı takılı kullanıyor musun kullanmıyor musunuz diye veya sende başka kapak mı var diye. Hemen yargı dağıttınız. ;)

10 senedir kasayı kullanıyorum ama nasılsa benden daha iyi tanıyorsunuz kasayı galiba.

Ben yurt dışından yıllar önce High Airflow Kit almıştım ana bilgisayarım için.

1761047770546.webp

Diğerini ise kapaksız kullanıyorum, sadece toz filtresi var önde.

1761047839188.webp

Elimde iki tane var bu kasadan, en son vidasına kadar bu kasaları demonte etmiş biriyim. Hatta üstü için Corsair tarafından yurt dışından zamanında manyetik fan toz filtresi bile almıştım.

Kapağı oyun oynamadığım zaman daha sessiz olsun diye takıyorum.

Hocam insan bir sorar kapağı takılı kullanıyor musun kullanmıyor musunuz diye veya sende başka kapak mı var diye. Hemen yargı dağıttınız. ;)

10 senedir kasayı kullanıyorum ama nasılsa benden daha iyi tanıyorsunuz kasayı galiba.

Ben yurt dışından yıllar önce High Airflow Kit almıştım ana bilgisayarım için.

Eki Görüntüle 194490

Diğerini ise kapaksız kullanıyorum, sadece toz filtresi var önde.

Eki Görüntüle 194491

Elimde iki tane var bu kasadan, en son vidasına kadar bu kasaları demonte etmiş biriyim. Hatta üstü için Corsair tarafından yurt dışından zamanında manyetik fan toz filtresi bile almıştım.

Kapağı oyun oynamadığım zaman daha sessiz olsun diye takıyorum.

Kasa modelini söylerken mesh kapak aldım dersiniz anlarım, kapağı açık kullanıyorum dersiniz onu da anlarım, sadece modelini söylediniz, kasayı açıp üretici sitesinden bakıp yorumluyorum.

Sizde bakabilirsiniz.

Kasanın orijinal hava akışı berbat olmasa mesh kapak almaya veya kapaksız kullanmaya ihtiyaç duymazdınız herhalde değil mi?

Kasa modelini söylerken mesh kapak aldım dersiniz anlarım, kapağı açık kullanıyorum dersiniz onu da anlarım, sadece modelini söylediniz, kasayı açıp üretici sitesinden bakıp yorumluyorum.

Sizde bakabilirsiniz.

Kasanın orijinal hava akışı berbat olmasa mesh kapak almaya veya kapaksız kullanmaya ihtiyaç duymazdınız herhalde değil mi?
Hocam bunu ben söylemesem bile herhalde çıkarılabilir kapak olan kasanın hava akışı doğal olarak kapak çıkıkken daha iyidir, dimi? Herhalde bunu benim söylememe gerek yok.

Phanteks P600S Silent, Corsair 350D, vb, bunların hepsinde "çıkarılabilir" kapak olmasının sebebi de bu. Performans/sessizlik arası kullanıcıya opsiyon sunmak. Doğal olarak çoğu kullanıcı oyun sırası kapağı takılı kullanmıyordur. Bunu ayrıyetten belirtmesini gerek yoktur.

Her kasa illa ya solid kapalı ya mesh gelecek diye bir şey yok. Bazıları kapaklı olabiliyor.

Maalesef artık böyle kasalar bulamıyorum. Ya da yapılmıyor o yüzden bulamıyorum.

Son düzenleme: