Yine çok geçmiş üstünden ama ben biraz ısrar ederek modemden memnun olmadığımı ve ONT + router kurulumu istediğimi belirttim. Yaptılar ancak ücretli servis yolluyorlar. Güncel 600TL servis ücreti karşılığı yaptırdım Turkcell'e.

Tam zamanında yazdınız aslında. Bu ay internet tarifem yenilenecek ve gigabite geçeceğim geçerken de ONT+router istemeyi düşünüyordum zaten. Çok mu ısrar ettirdiler yoksa çekmiyor demeniz yetti mi?

Tam zamanında yazdınız aslında. Bu ay internet tarifem yenilenecek ve gigabite geçeceğim geçerken de ONT+router istemeyi düşünüyordum zaten. Çok mu ısrar ettirdiler yoksa çekmiyor demeniz yetti mi?

Yok hayır çekmiyor memnun değilim demem yeterli oldu. Aşırı bir ısrar yok ama kendimi anlatmak zor oldu. İyi bir temsilciye denk gelmezsen eğer kapayıp başka bir temsilciye bağlan kesinlikle.

Yok hayır çekmiyor memnun değilim demem yeterli oldu. Aşırı bir ısrar yok ama kendimi anlatmak zor oldu. İyi bir temsilciye denk gelmezsen eğer kapayıp başka bir temsilciye bağlan kesinlikle.

Hocam arayıp çekmiyor dediğimde Wi-Fi güçlendirici alın dediler. Siz tam olarak ne dediniz?

Hocam arayıp çekmiyor dediğimde Wi-Fi güçlendirici alın dediler. Siz tam olarak ne dediniz?

Başka bir temsilci ile görüşüp ONT cihazı + router şeklinde kullanmak istediğini ısrarla söyle. Şu anda kullandığın modemden memnun olmadığını da özellikle belirt. İlk konuştuğum temsilci hiç oralı olmamıştı ikinci görüştüğüm çok kolay bir şekilde kabul etmişti. Biraz da şans işi sanırım.