Keşke olsaydı. Domuz yağı olan çikolataları denemiştim ve mükemmeldi. Bu yüzden Avrupa çikolataları seviliyor. Lezzetin sırrı domuzun yağında saklı.

Hayır yok, yurtdışı ürünlerinde var.

Domuz ürünleri her zaman daha ucuzdur.
Türkiye'de olamaz sebebini de yazdım. Türkiye'de domuz yağı kullanan üretim tesisi olmadığı için o ürünlerin ithal edilmesi gerekir hem ithalat vergisi hem yol masrafı hem de az sayıda getirildiğinden dolayı yüksek temin maliyetin düşünülünce ucuz olmasına imkan yok.

Keşke olsaydı. Domuz yağı olan çikolataları denemiştim ve mükemmeldi. Bu yüzden Avrupa çikolataları seviliyor. Lezzetin sırrı domuzun yağında saklı.
Türkiye'de üretilen çikolatalarda çikolata meyvesi bile yoktur, palm yağı var pamuk yağı var, milletin takıldığı tek şey "domuz yağı var mı, yok mu?" oluyor.

Bundan birkaç ay önce hatunla markette dolaşıyorduk, kızın birisi oero için haram demişti. Aylarca espri konusu yaptık bunu... Kesin ülker tayfanın uydurmasıdır. Espressolab'cıların Starbucks basması gibi bir şey. Türkiye'ye gelen üründe kullanamazlar, kullanıyorlarsa da belirtirler.

Yurt dışı sürümde olması da beni ilgilendirmez.

Abi sen Müslüman düşmanı mısın hala bir ara öyle bir konu çıkmıştıda.
:D

Türkiye'deki ürünlerde domuz jelatini yerine sığır jelatini kullanılır. Ayrıca tonlarca günahımız varken domuza takılmak da saçma. Uzun saç bile haram baktığınızda. O konu fazla derin. Hayatınızı yaşayın işte abartmadan.
popcat.gif
Günah mı diye bakmıyorum kanka. Sadece merak ettim.