Ori and the Will of the Wisps hakkındaki düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 131
  • Etiketler Etiketler
    the
Hocam Ori oyunları genel olarak müzikal ve görsel olarak çok zevklidir. Benzer olarak Rayman serisi, Unravel ve Hollow Knight oyunlarına bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle Unravel'ı çok sevmiştim.

Hocam Ori oyunları genel olarak müzikal ve görsel olarak çok zevklidir. Benzer olarak Rayman serisi, Unravel ve Hollow Knight oyunlarına bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle Unravel'ı çok sevmiştim.

Hollow Knight oynuyorum zaten şu an. Bunada bayılacağım gibi Ama diğerlerini hiç duymadım bakarım onlara belki.

Hollow Knight sonrası başlamıştım, oyunlara bir süre ara verdikten sonra kaynadı gitti. Tekrar şans vermeyi düşünüyorum bir ara, bayağı sanatsal duruyordu.

Hollow Knight yanında underrated kalan şahane bir oyun ancak 3. oyun yakın bir zamanda ufukta görünmüyor malesef.

Hollow Knight yanında underrated kalan şahane bir oyun ancak 3. oyun yakın bir zamanda ufukta görünmüyor maalesef.

Yeni bır oyun yapiyorlar Moonlight Studio. Su an erken erişimde ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…