Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Evet.
Oynadığım en güzel oyunlardan birisi. Biraz optimizasyon sıkıntısı vardı ama iyi kötü bitirdim.
- Makaleler
- 23
Efsane PS3 oyunlarindan biri. 9 yil once bitirdim PS3'de.
- Makaleler
- 4
Abartılmıyor, gayet güzel bir oyun. Karakterler, karakterlerin başından geçenler ya da o apokaliptik ortam hepsi de çok tatlı detaylarla dolu, başından sonuna kadar bir adım sonra ne olacak merakı ile oynadım ve zevkle bitirdim. En son Uncharted 4 bu kadar heyecanlandırmıştı.
Ancak 2. oyun için aynısını söyleyemeyeceğim. Uzatmışlar da uzatmışlar, salak saçma diyaloglar. Şimdi Spoiler veremeyeceğim ancak mevzu kopmuş, "Allah'ım şimdi ne olacak?" diye ekrana bakarken 5 yıl önce random birisinin başından geçen tatlı, tatsız şeyleri falan oynamaya başlıyoruz. Tempo yerlerde, parkur desen yok yürüyorsun orada burada. Birkaç vasat bulmaca. Tamam anladık kardeşim "Hepimiz, başkalarının hikayesindeki kötü adamız." salak değiliz. Bunu anlatmak için yapımın tutarlılığını bu kadar riske mi atman gerekirdi? Yarısında öff deyip ALT+F4 çektim, silmedim bile o kadar önemsiz bir yapıt benim için.
Ancak 2. oyun için aynısını söyleyemeyeceğim. Uzatmışlar da uzatmışlar, salak saçma diyaloglar. Şimdi Spoiler veremeyeceğim ancak mevzu kopmuş, "Allah'ım şimdi ne olacak?" diye ekrana bakarken 5 yıl önce random birisinin başından geçen tatlı, tatsız şeyleri falan oynamaya başlıyoruz. Tempo yerlerde, parkur desen yok yürüyorsun orada burada. Birkaç vasat bulmaca. Tamam anladık kardeşim "Hepimiz, başkalarının hikayesindeki kötü adamız." salak değiliz. Bunu anlatmak için yapımın tutarlılığını bu kadar riske mi atman gerekirdi? Yarısında öff deyip ALT+F4 çektim, silmedim bile o kadar önemsiz bir yapıt benim için.
yusufumm07
Üstün
Gerçekten güzel bir oyunu bitir. İnsan duygulanıyor. Defalarca bitirdim bence hikayeli oyun olarak dünyanın en iyisi üstüne yok Başka hiç bir oyun etkilemedi beni bu kadar.
The Last Of Us Part 1'i sevmem pek ama The Last Of Us bambaşka bir şey 
Yine de favorim The Last Of Us Part 2
Yine de favorim The Last Of Us Part 2
Tony Stark'ın Avengers'a girmenin yoluThe Last Of Us Part 1'i sevmem pek ama The Last Of Us bambaşka bir şey![]()
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
The Last Of Us part 1 değil de ilk last of us oyunu baya iyi.
Part 1, aynı oyunun berbat bir Remasterı. Iron Galaxy'e portlama işi vermeyin beceremiyorlar. Batman Arkham Knight ı da aynı batırdılar.
Bu arada 8GB VRAM li bir GPU kullanıyorsan YT den "optimized settings" diye aratman gerek. Saçma sapan VRAM istiyor oyun.
Part 1, aynı oyunun berbat bir Remasterı. Iron Galaxy'e portlama işi vermeyin beceremiyorlar. Batman Arkham Knight ı da aynı batırdılar.
Bu arada 8GB VRAM li bir GPU kullanıyorsan YT den "optimized settings" diye aratman gerek. Saçma sapan VRAM istiyor oyun.