Detaylar
Kim cevapladı?Bugün cracklenir, sürekli Fitgirl'ü kontrol ediyorum.
SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Evet oyun pahalı ama Türkçe dublaj ve alt yazı içeren bir oyunu crack oynamamalıyız en azından.
Düzenleme : Bazı arkadaşlar bu mesaja gereksiz kurulmuş bu benim şahsi fikrimdir kimseye oyna veya oynama deme hakkım zaten yok.
Alt mesajlarda da durumu daha net anlarsınız zaten.
Düzenleme : Bazı arkadaşlar bu mesaja gereksiz kurulmuş bu benim şahsi fikrimdir kimseye oyna veya oynama deme hakkım zaten yok.
Alt mesajlarda da durumu daha net anlarsınız zaten.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 5
Valla hocam ben direkt korsancıyım ve bundan da pişman değilim açıkçası. Kırılmış olan her oyunu korsan oynuyorum. 10 yıldır DNA'ma işlemiş benim korsan oyun kullanmak. Hatta o kadar ki ben küçükken oyunların ücretli bir şey olduğunu bilmiyordum, normal olanı direkt internetten ücretsiz indirmek olduğunu sanıyordumEvet oyun pahalı ama Türkçe dublaj ve alt yazı içeren bir oyunu crack oynamamalıyız en azından.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Evet oyun pahalı ama Türkçe dublaj ve alt yazı içeren bir oyunu crack oynamamalıyız en azından.
Arkadaşım bu ekonomi şartlarında ben bir oyuna nasıl 1500-2000 TL vereyim? Kaldı ki dublaj ve alt yazı pahalı bir işlem değil. Milyar dolarlık şirketler için o meblağlar hiçbir şey.
Son düzenleyen: Moderatör:
SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Korsana karşı olduğumu söylemedim sadece Türkçe çıkarmaya tenezzül eden firmalarda korsan kullanmamayı savunuyorum.Valla hocam ben direkt korsancıyım ve bundan da pişman değilim açıkçası. Kırılmış olan her oyunu korsan oynuyorum. 10 yıldır DNA'ma işlemiş benim korsan oyun kullanmak. Hatta o kadar ki ben küçükken oyunların ücretli bir şey olduğunu bilmiyordum, normal olanı direkt internetten ücretsiz indirmek olduğunu sanıyordum![]()
Arkadaşım bu ekonomi şartlarında ben bir oyuna nasıl 1500-2000 TL vereyim? Kaldı ki dublaj ve alt yazı pahalı bir işlem değil. Milyar dolarlık şirketler için o meblağlar hiçbir şey.
Önce bir üslubunu düzelt hayırdır birader? Zoruna giden nedir? O yazımda sana batan ne oldu? Açıkca fikrimi belirttim gelip burada ağlama. Bir üst mesajımda durumu daha net anlarsın tabii anlamayı becerebiliyorsan.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Ha o zaman durum farklı. Evet sahiden hiç bir firma tenezzül etmiyor, ama bu sırf onlar istediği için. Yoksa gerçekten onlar için hiç bir fark yok para konusunda. Hatta Daha çok kitleye yayılmış oluyorlar ama yapmıyor neredeyse bütün firmalar. Pek anlayamadığım bir konu olmuştur hep.Korsana karşı olduğumu söylemedim sadece Türkçe çıkarmaya tenezzül eden firmalarda korsan kullanmamayı savunuyorum.
- Makaleler
- 5
@Boşlukta Düşünen Adam, bazıları bizi önemli olarak görmediği için umursamıyorlar. Bazılarında direkt Türk düşmanlığı var o sebeple Türkçe desteği yok.
Ben oynayacağım, iyi sosyaller.Evet oyun pahalı ama Türkçe dublaj ve alt yazı içeren bir oyunu crack oynamamalıyız en azından.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
O zaman sizde yazmayı becerin. Bir öyle diyorsun bir böyle diyorsun. İlk yazdığın mesaj üstü kapalı bir mesaj. Ve orada anlaşılan sizin korsana tamamen karşı çıktığınız. Lakin bir sonraki mesajınızda durumun farklı olduğunu dile getirmişsiniz. Ben zaten sizin ikinci mesajınızı görünce tekrar yazdım.Önce bir üslubunu düzelt hayırdır birader? Zoruna giden nedir? O yazımda sana batan ne oldu? Açıkca fikrimi belirttim gelip burada ağlama. Bir üst mesajımda durumu daha net anlarsın tabii anlamayı becerebiliyorsan.
Kusura bakmayın, gerçekten çok sıktı bu korsan karşıtları beni. Oyun bedava olsa "Korsan oynama!" diyorlar.