Alıntı yapmadan önce diğer mesajları da okusaydın keşke inan bana oynayıp oynamaman benim hayatımda hiçbir şey değiştirmeyecek dostum.

O zaman sizde yazmayı becerin. Bir öyle diyorsun bir böyle diyorsun. İlk yazdığın mesaj üstü kapalı bir mesaj. Ve orada anlaşılan sizin korsana tamamen karşı çıktığınız. Lakin bir sonraki mesajınızda durumun farklı olduğunu dile getirmişsiniz. Ben zaten sizin ikinci mesajınızı görünce tekrar yazdım.
Kusura bakmayın, gerçekten çok sıktı bu korsan karşıtları beni. Oyun bedava olsa "Korsan oynama!" diyorlar.
Evet ilk mesajda kendimi net olarak ifade edememek benim hatamdır ancak korsan karşıtı dahi olsam bu sizin hakaret etmenizi haklı çıkarmaz. İlk mesajda kendi şahsi düşüncemdir kaldı ki birinin oyunu alması benim cebime de para sokmuyor aynı şekilde korsan oynaması para da eksiltmiyor.

Alıntı yapmadan önce diğer mesajları da okusaydın keşke inan bana oynayıp oynamaman benim hayatımda hiçbir şey değiştirmeyecek dostum.

Evet ilk mesajda kendimi net olarak ifade edememek benim hatamdır ancak korsan karşıtı dahi olsam bu sizin hakaret etmenizi haklı çıkarmaz. İlk mesajda kendi şahsi düşüncemdir kaldı ki birinin oyunu alması benim cebime de para sokmuyor aynı şekilde korsan oynaması para da eksiltmiyor.
Haklısınız. Sert çıkıştım biraz, kusura bakmayın.