Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Zamanında Amazon Prime Gaming, Origin sitesi üzerinde kullanılmak üzere Prime abonelerine oyun kodu dağıtmıştı, ben de Battlefield serisi için yararlanmıştım.

Origin hizmeti sonlandırıldığına göre bu oyunlara ne oldu? Origin hizmeti EA üzerinden verilecek diyorlardı, EA sitesini mi kurcalamalıyım?

Zamanında Amazon Prime Gaming, Origin sitesi üzerinde kullanılmak üzere Prime abonelerine oyun kodu dağıtmıştı, ben de Battlefield serisi için yararlanmıştım.

Origin hizmeti sonlandırıldığına göre bu oyunlara ne oldu? Origin hizmeti EA üzerinden verilecek diyorlardı, EA sitesini mi kurcalamalıyım?
Origin oyunlarını ben de aldım, ea kütüphanesinde hala duruyor.

Artı -1 Eksi
Origin bypass edilebiliyor, gayriresmi sonlandırıldı. "EA App GitHub" yazarsan ilk çıkan sayfada releases kısmından indir. Sonra https://taskinoz.com/downloads/OriginSetup-10.5.119.52718.exe indir.

Önce Origin'i yükledikten sonra GitHub'daki indirdiğini yükle, sonra giriş yap.

Ama 17 Nisan'da tamamen kalıcı kapanıyor, bypass edilse bile online login currently unavailable hatası vermeye başlayacak.

Kapanmanın etkisi oyun güncellemeleri ile başlamış durumda. Battlefield 2042'nin 8.4 güncellemesi çıktı, Origin kullanıyordum hala ve güncellemek istediğimde oyun güncel diye bildirim verdi, 8.3 güncellemesinde takılı kaldı. EA App'i yüklediğimde güncelleme mevcut dedi.

Artı -1 Eksi