Yeni kol almak daha mantıklı olacaktır. Hall effect sensörlerin tanesi 800 TL'den başlıyor maalesef.
Nasıl 800? 200TL'ye falan satılıyor internette, al taktır mesela. Esnafa bırakırsan işçilik + malzemelere 2,3 kat üzerine koyarak fiyata dahil edeceğinden öyle pahalı olur.

Nasıl 800? 200TL'ye falan satılıyor internette, al taktır mesela. Esnafa bırakırsan işçilik + malzemelere 2,3 kat üzerine koyarak fiyata dahil edeceğinden öyle pahalı olur.
Ben yaptırmadan bahsediyorum. Bir de en ucuz hall sensörün alınmasını tavsiye etmiyorum; eski oluyorlar. Biraz daha yenileri 400–500 bandından başlıyor. Ve arkadaş takabilecek mi, bu da önemli mesela.

Ben yaptırmadan bahsediyorum. Bir de en ucuz hall sensörün alınmasını tavsiye etmiyorum; eski oluyorlar. Biraz daha yenileri 400–500 bandından başlıyor. Ve arkadaş takabilecek mi, bu da önemli mesela.
Eski olmasıyla ne alakası var ki? Genel mağazalara baktım 200-250 arası fiyata satılıyor işçilik de 500TL falan bir çok, instagramdır, sahibindendir ilana baktım fiyatlar bu şekilde, yaklaşık 900-1000TL'ye mal oluyor. Bu fiyata PS4'ün tüm özelliklerini kullanabileceğin bir gamepad yok.

Eski olmasıyla ne alakası var ki? Genel mağazalara baktım 200-250 arası fiyata satılıyor işçilik de 500TL falan birçok, Instagram'dır, sahibindendir ilana baktım fiyatlar bu şekilde, yaklaşık 900-1000TL'ye mal oluyor. Bu fiyata PS4'ün tüm özelliklerini kullanabileceğin bir gamepad yok.

Tabii ki haklısınız, ancak eski nesil olanlarda ufak darbe ile kalibrasyon ayarının bozulması gibi sorunlar var. Ha yine çok daha iyi olacaktır base modelden mesela.