Makaleler
1
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
Selamlar,

Bugün kutulu, faturalı bir iPhone 11 satın alacağım. Malumunuz kutuda sadece kablo çıkıyor, adaptör bulunmuyor. Satın almadan önce bilenlere danışmak isterim. Adaptörün voltaj değeri, benim bilmediğim diğer özellikleri nelerdir? Yani sırf orijinal alacağım diye gidip Apple sitesinden adaptöre 700 TL bayılmak zorunda mıyım? Yoksa aynı özelliklere sahip bir adaptör alırsam işimi görür mü? Kötü adaptör kullanıp pil değerini zedelemek istemiyorum.

Selamlar,

Bugün kutulu, faturalı bir iPhone 11 satın alacağım. Malumunuz kutuda sadece kablo çıkıyor, adaptör bulunmuyor. Satın almadan önce bilenlere danışmak isterim. Adaptörün voltaj değeri, benim bilmediğim diğer özellikleri nelerdir? Yani sırf orijinal alacağım diye gidip Apple sitesinden adaptöre 700 TL bayılmak zorunda mıyım? Yoksa aynı özelliklere sahip bir adaptör alırsam işimi görür mü? Kötü adaptör kullanıp pil değerini zedelemek istemiyorum.
Bilindik markaların (ugreen, mcdodo vb) aynı voltaj değerlerine sahip adaptörlerini alabilirsiniz, sorun olmaz.

iPhone sevmem, önermem, hoşlanmam bunun yanı sıra 11 serisini almayı kesinlikle doğru bulmuyorum. Bu düşüncemdeki baş etken elbette ekran ve fiyat. Artık kararınızı verdiyseniz ve kesin alacaksanız uzatmanın bir anlamı yok, hayırlı ( geçmiş) olsun.

Teşekkür ederim, özellikleri biliyorsanız eğer bana link atma şansınız var mıdır?
Maksimum 20w destekliyor galiba, bu aralar n11'de piyasanın çok çok altına adaptör ve kablolar satılıyor. Günlük gelen kuponlar ile daha uyguna alabilirsiniz.

Daha iyi modeller olabilir, şarj aletinden pek anlamam ama hem marka hem de voltaj değerleri açısından iyi duruyor.

Maksimum 20w destekliyor galiba, bu aralar n11'de piyasanın çok çok altına adaptör ve kablolar satılıyor. Günlük gelen kuponlar ile çok çok daha uyguna alabilirsiniz.

Daha iyi modeller olabilir, şarj aletinden pek anlamam ama hem marka hem de voltaj değerleri açısından iyi duruyor.
Teşekkür ederim hocam, detaylıca bakacağım.

Uzun uzun anlatmaya üşendim, hiç kafa yormuyorsunuz ve hem Samsung hem Apple uyumlu bu PD şarj cihazını alıp geçiyorsunuz. ☑️

Apple marka almanıza elbette gerek yok. Hızlı şarj edebilmek için PD (Power Delivery) desteği olan herhangi bir hızlı şarj cihazı alabilirsiniz. Aşağıdaki en ucuzu, laptop bile şarj ediyorum bununla.

Spigen SteadiBoost 27W Power Delivery Hızlı Şarj Cihazı

Son düzenleme: