Detaylar
Kim cevapladı?AhmethanG
Başarılı
Bu dünyada kim kime bedava mal vermiş? Parasını verip alanlara enayi diyen arkadaşlara söylüyorum, asıl ayakta uyuyan sizsiniz. Hep söylerim, bu konuda da söyleyeceğim, bir ürünün ücreti yoksa bilin ki ürün sizsiniz.![]()
Fark etmez, offline bir oyuna $50 vereceğime ürün olayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 17
Korsanı yoksa mecburen satın alacağız orası ayrı konu ama ilk cümleniz yine de mantıksız.
AhmethanG
Başarılı
Korsan yoksa paylasimli hesap var.Korsanı yoksa mecburen satın alacağız orası ayrı konu ama ilk cümleniz yine de mantıksız.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Oyun evreninin yarısını bulabiliyorsun.
The Walking Dead: Dead City dizisinin yayınlandığı platformun aboneliği olmasına rağmen gidip korsan izlemek zorunda kaldım. Bakın, korsan izledim demiyorum; izlemek zorunda kaldım diyorum. Yani kısacası korsan kullananlar hırsız değil, korsan kullanmayanlar da enayi değil. Ama satın alırken neyi satın aldıkları konusunda bilinçlendirme yapmamız önemli. Sen satın almıyorsun; aslında kiralıyorsun.Asıl enayi onlar. Epic Games ve Steam bedavaya da veriyorken onlar çalıyor.
Doğru bir bakış açısı ama bazı durumlar için geçerli değil. Mesela, adam kendisi oynamak için ilk başta oyunu korsanını yaptı. Daha sonrasında neden başkaları faydalanmasın diye ücretsiz paylaşmasın ki?Bu dünyada kim kime bedava mal vermiş? Parasını verip alanlara enayi diyen arkadaşlara söylüyorum, asıl ayakta uyuyan sizsiniz. Hep söylerim, bu konuda da söyleyeceğim, bir ürünün ücreti yoksa bilin ki ürün sizsiniz.![]()
The Walking Dead: Dead City dizisinin yayınlandığı platformun aboneliği olmasına rağmen gidip korsan izlemek zorunda kaldım. Bakın, korsan izledim demiyorum; izlemek zorunda kaldım diyorum. Yani kısacası korsan kullananlar hırsız değil, korsan kullanmayanlar da enayi değil. Ama satın alırken neyi satın aldıkları konusunda bilinçlendirme yapmamız önemli. Sen satın almıyorsun; aslında kiralıyorsun.
Doğru bir bakış açısı ama bazı durumlar için geçerli değil. Mesela, adam kendisi oynamak için ilk başta oyunu korsanını yaptı. Daha sonrasında neden başkaları faydalanmasın diye ücretsiz paylaşmasın ki?
Turkcell TV+'ta bile var olan dizi o. Sansürsüz izledin herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-