dixtuel

Uzman
Merhaba,

Aşağıda eklediğim resimlerdeki gibi AirPods Pro kulaklığım var. Bunu satmak istiyorum. Kaça koyup kaça satabilirim?

1738161212436.webp

1738161217799.webp

1738161221340.webp

1738161226501.webp

1738161231884.webp

1738161234855.webp

• 05.12.2021 tarihinde MediaMarkt'tan alındı.
  • Kutusunda geçen ve geçmeyen ufak tefek lekeler var bunlar için siyah kılıf vereceğim.
  • Sağ kulağın olmaması harici hiçbir sorunu yok.

Kutu ve aksesuarlar bulunsa bile pek temiz değil, ayrıca şarj kablosu da yok herhalde. 2. elden satmanız zor, telefonculara veya aksesuarcılara satabilirsiniz diye düşünüyorum, illaki alacak birileri çıkacaktır.

Merhaba,

Aşağıda eklediğim resimlerdeki gibi AirPods Pro kulaklığım var. Bunu satmak istiyorum. Kaça koyup kaça satabilirim?

Eki Görüntüle 119725

Eki Görüntüle 119726

Eki Görüntüle 119727

Eki Görüntüle 119728

Eki Görüntüle 119729

Eki Görüntüle 119730

• 05.12.2021 tarihinde MediaMarkt'tan alındı.
  • Kutusunda geçen ve geçmeyen ufak tefek lekeler var bunlar için siyah kılıf vereceğim.
  • Sağ kulağın olmaması harici hiçbir sorunu yok.
Alan olacağını sanmıyorum.

Kutu ve aksesuarlar bulunsa bile pek temiz değil, ayrıca şarj kablosu da yok herhalde. 2. elden satmanız zor, telefonculara veya aksesuarcılara satabilirsiniz diye düşünüyorum, illaki alacak birileri çıkacaktır.
Hocam yinede bir fiyat veremezmiyiz buna? Sadece tek kulağı bile 2500 e veriyorlar.

Hocam satılırmı demedim ben farkındaysanız herkes aynı şeyi söylüyor. Fiyatta yardım istedim sadece.

Hocam yinede bir fiyat veremezmiyiz buna? Sadece tek kulağı bile 2500 e veriyorlar.

Hocam satılırmı demedim ben farkındaysanız herkes aynı şeyi söylüyor. Fiyatta yardım istedim sadece.
Hocam tek kulaklık olarak ne kadar fiyat eder bilmiyorum ama kutusu için bile alan olabilir. Kutunun sıfırı ne kadarsa ona göre düşünüp uygun bir fiyata bırakabilirsiniz. Diğer kulaklık bozuk mu yoksa kayıp mı?

Tek kulaklık olarak satın almak isteyen çıkacağını pek zannetmiyorum. 3 te 1'i fiyatına bile koysan ben şahsen gene almazdım.

Hocam tek kulaklık olarak ne kadar fiyat eder bilmiyorum ama kutusu için bile alan olabilir. Kutunun sıfırı ne kadarsa ona göre düşünüp uygun bir fiyata bırakabilirsiniz. Diğer kulaklık bozuk mu yoksa kayıp mı?

Hocam şuradaki tek ilgilenen kişi sizsiziniz gailba öncelikle teşekkür ederim. Hocam kulaklık babamındı babamda bir yerde fark etmeden düşürmüş sonrasında arasakta konumdanda baksak bulamadık, kırılmış gailba düştüğü yerde yoksa bulurduk diye düşünüyorum. Evet bu arada kutusu için bile alan olabilir ben daha önce sadece AirPods Pro şarj kutusunu 1400 TL gibi bir fiyata satmıştım. Bunu da 2000'e koymayı düşünüyorum açıkçası.