fordark

Yetkin
Samsung A25 aldım Türk Telekom şubesinden ama kutudan şarj başlığı çıkmadığı ve uğraşmak istemediğim için adamın önerdiği şarj başlığını aldım.

Link Tech 20W hızlı şarj ve model numarası: LSC-C309. Hem hızlıca şarj anlamında hem batarya sağlığı açısından orjinal Samsung şarj kafası almadığım için başımı ağrıtır mı bu şarj başlığı acaba?

@Thanos @EsatKa

Samsung A25 aldım Türk Telekom şubesinden ama kutudan şarj başlığı çıkmadığı ve uğraşmak istemediğim için adamın önerdiği şarj başlığını aldım.

Link Tech 20W hızlı şarj ve model numarası: LSC-C309. Hem hızlıca şarj anlamında hem batarya sağlığı açısından orjinal Samsung şarj kafası almadığım için başımı ağrıtır mı bu şarj başlığı acaba?

@Thanos @EsatKa
Markanın ismini pek bilmiyorum, şimdi bilindik markadır foruma rezil olurum diyeceğim ama hakkaten bilindik bir marka değil, başını ağrıtır gibi.

Orjinal olmazsa olmaz diyen var ama aslı nedir bilen yok. Ben telefonumla uyumlu kaliteli bilinen markaların adaptörlerini kullanıyorum. Örneğin Spigen. Sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal olmazsa olmaz diyen var ama aslı nedir bilen yok. Ben telefonumla uyumlu kaliteli bilinen markaların adaptörlerini kullanıyorum. Örneğin Spigen. Sıkıntı yaşamadım.
Spigen problem olmaz, bilinen bir marka zaten. Arkadaşın aldığı sarj aleti hakikaten bilinmeyen bir marka.

@Thanos @EsatKa
Model ve marka hakkinda fikrim yok, bilindik bir markaya da benzemiyor keşke Baseus, Spigen gibi markalarin urunlerini tercih etseydiniz en azindan. Ne kadar verdiniz ayiptir sormasi? Şu an Spigen ürünleri baya uyguna geliyor HB'de kuponlarla falan. İade şansınız varsa daha mantikli bir sey tercih edilebilir belki.