Bütçe
40.000 TL

Muhammet Yıldırım 1

Çalışkan
Çok uzun saatler sosyal medya kullanıyorum. Tek amacım, uzun pil ömrü sunan, özellikle TikTok'ta donma, kasma yaşamayan, güncelliğini yitirmemiş maksimum 40 bin bandında bir telefon almak. Halihazırda Samsung Galaxy A51 kullanıyorum; aldığım günden beri bataryası felaket kötü, ayrıca kasıyor. Galaxy A57 ile Redmi Note 15 Pro+ 5G arasında kaldım. CPU'sunun Snapdragon olmasından dolayı Redmi almak istesem de sizlere danışmadan, etmeden karar vermek istemedim. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzun saatler sosyal medya kullanıyorum. Tek amacım, uzun pil ömrü sunan, özellikle TikTok'ta donma, kasma yaşamayan, güncelliğini yitirmemiş maksimum 40 bin bandında bir telefon almak. Halihazırda Samsung Galaxy A51 kullanıyorum; aldığım günden beri bataryası felaket kötü, ayrıca kasıyor. Galaxy A57 ile Redmi Note 15 Pro+ 5G arasında kaldım. CPU'sunun Snapdragon olmasından dolayı Redmi almak istesem de sizlere danışmadan, etmeden karar vermek istemedim. Önerilerinize açığım.
Ben A57 seçerdim ama 15 Pro+ 5G o kadar kötü değil çünkü 15 Pro+ 5G 100 watt destekliyor.

Sana batarya performansi lazim. Poco X8 Pro Max alip gec.

A56 ile A57 arasında büyük bir fark yok. Bu yüzden A56 alınabilir. Hatta A35 bile olabilir, 40 dakika FC Mobile oynamada %3 şarj gitmişti, batarya performansı çok iyi.

Xiaomi mi 15 bakabilirsin gayet güncel ve iyi bir cihaz. TR 50.000 civarında Global versiyon ise 20-25.000 bandında bulabilirsin. İmei de sıkıntı yok bu telefonda.

S serisi alınabiliyorken A serisi almazdım şahsen.