Böyle saçma derecede zor olmayacak hem hafiften konuyu pekiştirip ÖSYM tarzına yakın zorlayacak bir kaynak önerir misiniz? 345, BS ve Mikro Orijinal var aklımda. 345'in gereksiz pahalı olduğu görüşünü aldım arkadaşımdan bir de size sorayım.
Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Şenol hocanın hem temel hem de orta düzey olarak nitelendirebileceğimiz kitapları mevcut hocam.
SF26
Üstün
Pahalı olduğu söylenen yayın Atatürk düşmanlığıyla ön planda olan bir okul, bilginiz olsun.Böyle saçma derecede zor olmayacak hem hafiften konuyu pekiştirip ÖSYM tarzına yakın zorlayacak bir kaynak önerir misiniz? 345, BS ve Mikro Orijinal var aklımda. 345'in gereksiz pahalı olduğu görüşünü aldım arkadaşımdan bir de size sorayım.
Mikroorijinal'in soruları kolaya kaçıyor, BS öneririm bu üçünün arasından.
2+3=5 çözmek için ideal.Şenol hocanın hem temel hem de orta düzey olarak nitelendirebileceğimiz kitapları mevcut hocam.
Son 3 konuda bazı temel tanım tesletini boş bıraktım. Çünkü yeni nesil sorulara kattığı hiç bir şey yok ve kitabı yakma seviyesine geldim.Büyük ihtimalle Mert Hoca'nın Soru Bankası'na nefret kusuyorsunuz. Araya orta seviye bir kaynak atın; bu Mikro Orijinal olabilir. Ben onu çözmüştüm, güzel bir kaynak.
O zaman Mikro veya BS ikisinden birini alırım teşekkürler.
Büyük ihtimalle Mert Hoca'nın Soru Bankası'na nefret kusuyorsunuz. Araya orta seviye bir kaynak atın; bu Mikro Orijinal olabilir. Ben onu çözmüştüm, güzel bir kaynak.
Son 3 konuda bazı temel tanım tesletini boş bıraktım. Çünkü yeni nesil sorulara kattığı hiçbir şey yok ve sırf moralimi bozuyor. Kitabi yakma seviyesine geldim
O zaman Mikro veya BS ikisinden birini alırım teşekkürler.
NE ANLATIYON ABİ BE ABLA
Başarılı
@SF26 hocam 2024 senesinde açtığınız TYT kaynak ve hoca rehberinde 0-10 arası soru çözümü için çift dikiş olarak acil matematiği önermiştiniz orijinal çözmeden önce hala acil matematik mi çözülmeli çözülüceksede yeni çıkan soru bankası kurs olanımı yoksa 2024 basımı kitapmı ya da başka öneriniz var mı sevgiler saygılar.
SF26
Üstün
Çift dikiş için Acil önermemişimdir 0-10 için, yanlışınız olmasın?@SF26 hocam 2024 senesinde açtığınız TYT kaynak ve hoca rehberinde 0-10 arası soru çözümü için çift dikiş olarak acil matematiği önermiştiniz orijinal çözmeden önce hala acil matematik mi çözülmeli çözülüceksede yeni çıkan soru bankası kurs olanımı yoksa 2024 basımı kitapmı ya da başka öneriniz var mı sevgiler saygılar.
Yeni soru bankasını inceleme fırsatım olmadı, şu anki YKS adaylarına sorun. Seviyesini tam bilmesem de tahminim gene Acil'in standardındadır hâla. Gene İşler'e gidip sormanız lazım, oradakiler son basımlara daha hâkimler.
Çift dikişten ziyade kolay-orta/orta-zor/zor şeklinde 3 kaynak gitmek daha mantıklı bu zamanlar için, ilk 12 konu+fonksiyon bitirip AYT başlamanız gerekeceği için çift dikiş biraz vakit kaybettirebilir.
İlaç/Karekök(Acil-BS muadil)/Orijinal(3D-Barış-Metin muadil) şeklinde gidilebilir. Denemeler fix zaten.