Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Hayalimdeki araba olarak 3 seçeneğim falan var sanırım: güzel bir Mini Cooper, Tesla'nın güzel bir modeli veya param olursa bir gün Porsche 911'in eski modellerinden.

Ancak şu an aklıma bu Mini Cooper yattı, hoş bir ekranı var. Konforlu ve güzel duruyor, ancak hangi modeli olduğunu bulamadım maalesef.

1760540948878.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Mini countryman sanırım. Emin değilim. Ama o modelde ekran gecikmeli çalışıyor diye şikayetler vardı. Düzeldi mi bilmiyorum.

Countryman sanırım, izlediğim videolarda gecikme yoktu pek. Çok hoşuma gidiyor mini cooperlar, bir de ekranlı olanı görünce manyak hoşuma gitti ya. Sizce alınabilir bir araba mı?

2025 yapımı olan tüm mini araçlarda bu ekran var.

2024 olarak ise mini cooper countryman serisinde var.

Tamamen elektrikli mini cooper countryman. Yeni nesil ama bu, eskilerde ekran daha farklıydı.

Kompakt SUV modeli.

Bu yeni modellerin hepsinde mevcut.

Anladım, benzinli model almam mı daha iyi olur elektrik mi bilemedim ileride. Genel olarak daha ekonomik elektrikli arabalar aslında, bir de Kıbrıs'ta yaşadığım için her yer 1 saat mesafe ama bilemedim.

Anladım, benzinli model almam mı daha iyi olur elektrik mi bilemedim ileride. Genel olarak daha ekonomik elektrikli arabalar aslında, bir de Kıbrıs'ta yaşadığım için her yer 1 saat mesafe ama bilemedim.
O sizin tercihiniz. Şahsen ben fakirim o yuzden benzinli modeli tercih ederim. 🤣

O sizin tercihiniz. Şahsen ben fakirim o yuzden benzinli modeli tercih ederim. 🤣

Oda doğru, benzin 40 TL aslında burada yine. Sadece Kıbrıs içi bulabilir miyim bu modellerden o önemli.

2025 yapımı olan tüm mini araçlarda bu ekran var.

2024 olarak ise mini cooper countryman serisinde var.

Yeni modellerden benzinli bir tane almak istesem? Hangisini almam gerekir?

2014 model countrymanlerin yuvarlak ekranıda çok güzel duruyormuş :)

Tüm Countryman modellerinde ekran aynı değil. Bir önceki nesilde farklı bir ekran vardı. Bu son çıkan kasada bu şekilde. Karışıklık olmasın. İçten yanmalı ve elektriklilerin güncel ekranı sizin resimde paylaştığınız gibi.

Resimde olan, bir önce ki nesil.

Ekran görüntüsü 2025-10-15 184601.webp