Yeni modellerin hepsinde var. Mini iyi bir araba değil, ne konfor olarak ne de güvenilirlik olarak memnun kalmadım ben Cooper'ımdan. Sattım kurtuldum. Ayrıca bu ekranların input lag'ı Allahuekber dağları seviyesinde.

Anladım, benzinli model almam mı daha iyi olur elektrik mi bilemedim ileride. Genel olarak daha ekonomik elektrikli arabalar aslında, bir de Kıbrıs'ta yaşadığım için her yer 1 saat mesafe ama bilemedim.
İlerde dediğin ne kadar ilerde? Elektrikli motorların bir sınırı var. Bir güç vaadi var ve bunu her zaman %100 veremez. Bir ömür sınırı da var. Tabii bunları dedim diye alınmaz olmuyor. Elektrikli motorlar her sene daha da üstüne konularak optimize ediliyorlar. İlk elektrikli motorlar ile şimdikiler çok farklı. Şu an alacaksan keyfine bağlı. Elektrikli daha ucuza geliyor.

Oda doğru, benzin 40 TL aslında burada yine. Sadece Kıbrıs içi bulabilir miyim bu modellerden o önemli.

Yeni modellerden benzinli bir tane almak istesem? Hangisini almam gerekir?

2014 model countrymanlerin yuvarlak ekranıda çok güzel duruyormuş :)
Bulabilirsin bence. Benim tek derdim elektirige kolay ulasamamam olurdu. Bence elektirikli araclar zengin isi 2. arabalari oluo genel olarak.

Bunlardan birini almak istesem nasıl bir arama yapmam gerekir?
Ethem eğer Kıbrıs'ta süreceksen riske girme. Al bir Suzuki Swift ya da Mazda 2 keyfine bak. Kıbrıs'ta Japondan başka araba sürülmez. Plug-in Hybrid 300HP Mercedes'ine kadar sürdüm o memlektte. Randıman vermiyor, havalar çok yoruyor motoru.

Yeni modellerin hepsinde var. Mini iyi bir araba değil, ne konfor olarak ne de güvenilirlik olarak memnun kalmadım ben cooper'ımdan. Sattım kurtuldum. Ayrıca bu ekranların input Lag'ı allahuekber dağları seviyesinde.

Görünüş açısından çok çok sevdiğim arabalardan birisi, konfor olarak gayet rahat gözüküyor ama siz kullanmışsınız bir şey diyemeyeceğim o yüzden. Ekran düzeltilmiş olabilir belki güncellemeler ile.

Ethem eğer Kıbrıs'ta süreceksen riske girme. Al bir Suzuki Swift'ya da Mazda 2 keyfine bak. Kıbrıs'ta Mazda'dan başka araba sürülmez. Plug-in hybrid 300HP Mercedes'ine kadar sürdüm o memlektte. Randıman vermiyor, havalar çok yoruyor motoru.

Haklısın, hoşuma gitmiyor arabaların görünüşü vs tek problem o ya.

İleride dediğin ne kadar ileride? Elektrikli motorların bir sınırı var. Bir güç vaadi var ve bunu her zaman %100 veremez. Bir ömür sınırı da var. Tabii bunları dedim diye alınmaz olmuyor. Elektrikli motorlar her sene daha da üstüne konularak optimize ediliyorlar. İlk elektrikli motorlar ile şimdikiler çok farklı. Şu an alacaksan keyfine bağlı. Elektrikli daha ucuza geliyor.

1 2 senesi var daha, şimdiden karar kılmak istiyorum ne alacağıma sadece.

Haklısın, hoşuma gitmiyor arabaların görünüşü vs tek problem o ya.
Diğer türlü de cebini çok yorma ihtimalleri var. Ben son 6-7 senedir Kıbrıs'ta vakit geçiriyorum geçen başka konuda konuştuğumuz gibi. Kusura bakma ancak o memlekette işinin ehli usta yok. Hem para verirsin hem de işin görülmez. O yüzden iyisi mi uzun gidecek bir araba almak. Bak o Mazda 2 dediğim araba hem geçen sene 43 derece sıcakta Off-Road'dan hallice yolda kahrımı çekti, hem de sonra yengem sürerken içerisinden annem dahil yeğenlerimle 4 kişiyi de sağ çıkardı ki kamyon vurmuştu yandan. Öyle de sağlamlar. İlk araban anlıyorum görünüş önemli ancak bütçeni riske atma derim ben.

1760504173532.webp

Diğer türlü de cebini çok yorma ihtimalleri var. Ben son 6-7 senedir Kıbrıs'ta vakit geçiriyorum geçen başka konuda konuştuğumuz gibi. Kusura bakma ancak o memlekette işinin ehli usta yok. Hem para verirsin hem de işin görülmez. O yüzden iyisi mi uzun gidecek bir araba almak. Bak o Mazda 2 dediğim araba hem geçen sene 43 derece sıcakta off-road'dan hallice yolda kahrımı çekti, hem de sonra yengem sürerken içerisinden annem dahil yeğenlerimle 4 kişiyi de sağ çıkardı ki kamyon vurmuştu yandan. Öyle de sağlamlar. İlk araban anlıyorum görünüş önemli ancak bütçeni riske atma derim ben.

Eki Görüntüle 192867

Haklısınız, gelmeden önce tanıdıklar söylemişti düzgün usta yok diye. Çok geçmiş olsun bu arada. Bakacağım daha zamanım var, cidden düzgün bir model bulursam alırım. En kötü dediğiniz gibi Mazda'ya kayarım.