Bütçe
3.000 TL
Babam da kullanıyor bu ürünün benzerini Philips. 4 aya kadar diyor ama, o kişiye göre değişir. Babama ortalama 1-2 ay civarı gidiyor. Sık tıraş oluyor. Bazı insanların mesela sakalı fırça gibidir, bazılarının yumuşak. Etmenler etkiler. Ben sinek kaydı tıraş olurken, 5 bıçaklı jilet bile sinek kaydı yapamıyor beni tam olarak. Berberde ustura ile olmam lazım. Sakallarım bakır teli gibi, aşırı sert.

Philips diyorum kesinlikle.

Babam da kullanıyor bu ürünün benzerini Philips. 4 aya kadar diyor ama, o kişiye göre değişir. Babama ortalama 1-2 ay civarı gidiyor. Sık tıraş oluyor. Bazı insanların mesela sakalı fırça gibidir, bazılarının yumuşak. Etmenler etkiler. Ben sinek kaydı tıraş olurken, 5 bıçaklı jilet bile sinek kaydı yapamıyor beni tam olarak. Berberde ustura ile olmam lazım. Sakallarım bakır teli gibi, aşırı sert.

Philips diyorum kesinlikle.
Peki hocam sizce hangisi? Aradaki farka değer mi?

Philips One Blade tam sinek kaydı yapmıyor. Az biraz bırakıyor ama belli olmayacak kadar kısa açıkçası.

Şu fotoğrafta soldaki tarzdan olan makineler sinekkaydı işini iyi beceriyor. Marka model bilgim olmadığı için öneremeyeceğim ama One Blade’in sinekkaydı yapmadığını söyleyebilirim.
IMG_1106.webp

Philips One Blade tam sinek kaydı yapmıyor. Az biraz bırakıyor ama belli olmayacak kadar kısa açıkçası.

Şu fotoğrafta soldaki tarzdan olan makineler sinekkaydı işini iyi beceriyor. Marka model bilgim olmadığı için öneremeyeceğim ama One Blade’in sinekkaydı yapmadığını söyleyebilirim. Eki Görüntüle 154655
Ben de az önce bu şekilde bir bilgi duydum. Benim gerçekten sinekkaydı 0 alan bir makineye ihtiyacım var.
Bu daha mı iyi olur mesela acaba?

Sinekkaydı tıraş için evet. One Blade yerine bu daha iyi olur.
Yani ben tıraş makinesi almaya karar vermeden önce sadece OneBlade vardı aklımda, bayağı isim yapmış yani, neden bu kadar popüler bu OneBlade? Bu arada konuda belirttiğim gibi benim yüzümdeki kıllanma çok seyrek ve sakal gibi değil zaten, çok yumuşak yani; OneBlade'in de sıfır alacağını düşünüyorum ne dersiniz? OneBlade'in bu makineye göre artısı ne mesela, bu kadar popüler olmasının nedeni nedir?

Sinek kaydı performansı alabilmen için jilet kullanman lazım aslında. En temiz ve kesin çözüm o. Bu makinelerin birçoğu sinekkaydına yakın alabiliyor. Ama sizin yüzünüzde ki kıllar seyrek ise, benim gibi fırça teli gibi değilse cilt tipinizden dolayı işler değişebilir.

Yani ben tıraş makinesi almaya karar vermeden önce sadece OneBlade vardı aklımda, bayağı isim yapmış yani, neden bu kadar popüler bu OneBlade? Bu arada konuda belirttiğim gibi benim yüzümdeki kıllanma çok seyrek ve sakal gibi değil zaten, çok yumuşak yani; OneBlade'in de sıfır alacağını düşünüyorum ne dersiniz? OneBlade'in bu makineye göre artısı ne mesela, bu kadar popüler olmasının nedeni nedir?
Ucuz, uzun ömürlü ve pratik. One Blade kullanan herkes çok rahat tıraş olduğunu söylüyor. Ben de yeni edindim bir tane One Blade. 1 kere tıraş oldum sadece. O yüzden uzun kullanıcı deneyimim yok ama genel yorumlara bakarak söylüyorum. Çok fazla yorum okuyup video izledim almadan önce.

Sinekkaydı almamasının sebebi bıçakla cilde değen kısmın arasında az biraz boşluk olması. O yüzden ne kadar yumuşak ya da kısa olursa olsun yine sinekkaydı almaz. Çünkü cilde değmiyor aslında bıçakları. Çok yakın bir mesafeden kesiyor kılı. Bu sebeple tahriş etmiyor. Bu yüzden de tercih sebebi One Blade.

Senin amacın sinekkaydı tıraş olmak. O nedenle One Blade senlik değil. Mesajlarına baktım defalarca sinekkaydı olmak önemli demişsin ama insanlar inatla One Blade önermiş bunu da anlamadım açıkçası. Çok yanlış bir öneri. 3 bıçaklı o yuvarlak olanlardan almalısın attığın ürün gibi.