Hem GPU hem de CPU için kullanılacak mümkünse 4gr olacak şekilde bir macun lazım. Piyasadan epey koptuğum için fazla ilgilenemedim. Ortalama olarak bu bütçede ne önerilir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500 TL
Evet hocam.
Şunu yurt dışından alacak olsam ekstra vergi çıkar mı veya gümrüğe takılır mı?
Bilemiyorum maalesef.
Aslında GPU için faz değişimli pad lazım ama stok yok, bulabilirseniz PTM7950 veya thermalright heilos iyi olur.
Onun dışında GPU için 1 gram bunu öneririm.
CPU için bunu öneririm.
Aslında GPU için faz değişimli pad lazım ama stok yok, bulabilirseniz PTM7950 veya thermalright heilos iyi olur.
CPU için bunu öneririm.
Bilemiyorum maalesef.
Aslında GPU için faz değişimli pad lazım ama stok yok, bulabilirseniz PTM7950 veya Thermalright heilos iyi olur.
CPU için bunu öneririm.
Hocam bold modelinin elimde tam da mevcut 1gr kaldı ama her ne kadar iyi performans verse de ömrü uzun değil. Bana daha uzun süre performansı koruyabilecek bir şey lazım. TF7 düşünüyordum o da artık yok...
TF9 4 ayda pumpout yapıyor TF7'de öyledir.
GPU için uzun ömür istiyorsanız PTM7950 veya Thermalright heilos bulmanız lazım.
Hocam bu sitede 400TL buldum. Alınır mı?
Honeywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon ped
Honeywell ptm7950 faz değiştiren termal ped, bilgisayar cpu ve gpu'leri için tasarlanmıştır, değişimli silikon yağı macun ped yama malzemesi içerir, cihazın soğutmasını artırır, performansı artırır. - Bal kuyusu Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm tek parça halinde...
www.ebuy7.com
@20424 hocam Amazon'dan Helios aldım, 6 Eylül'de teslim edilecek yazıyor. Geriek olduğunu nasıl teyit edebilirim?
Son düzenleme:
Heilos'un sahtesini ne gördüm ne duydum.
Temu kullanıyor musunuz?
Maalesef hocam.