Seraphenthia

Yetkin
Son kullandığım ayakkabı yırtılmaya başladığı için değiştirme kararı aldım. Yırtılan outdoor ayakkabımı yaklaşık 3-4 yıldır giyiyordum ve memnundum. O yüzden aynı kalitede bir ayakkabı almak istiyorum ama fiyat algımı yitirdiğim için ucuz mu pahalı mı anlayamıyorum.

En az 3 yıl götürebilecek, sağlam ve kaliteli bir outdoor ayakkabı sizce ne kadar olmalı? Bir yere bakıyorum 700TL'ye outdoor ayakkabı var, başka bir markaya bakıyorum 4-5K'ya kadar çıkıyor. Sonra başka bir yere bakıyorum su geçirmez kaliteli falan deyip ayakkabıya 2500TL yazıyor. Bunlardan hangisi normal olanı?

Markaya ve kaliteye göre fiyat değişiyor.
Çakmalara bakarsan 500'e de var 1500'e de var.

3500'e kadar Puma, Nike, Adidas falan al geç en iyisi.

Sağlam olanlar 3-5k'dan başlar. Görünüş olarak da kalitesi anlaşılır, bilindik markalardan al.

@ZCPS21 @1538 Valla Slazenger düşünüyordum. W serisi diye bir şeyleri var mış, su geçirmez cart curt. Onlar üzerinden düşünmeye başladım pahalı mı ortalama mı diye.

Linki de bu:
Türkiye'de satılan çoğu ürüne gümrükten itibaren absürt vergi ekleniyor, kazıklanıyoruz anlayacağın.

İş görcek bir ayakkabı 1500-2500 falan, ortalama ve ortalama üzeri için 2.500-5.500 arası falan diyelim.

2022'de 700-800 vererek Puma almıştım Amazon üzerinden, şimdi 2.800 olmuş.

Son kullandığım ayakkabı yırtılmaya başladığı için değiştirme kararı aldım. Yırtılan outdoor ayakkabımı yaklaşık 3-4 yıldır giyiyordum ve memnundum. O yüzden aynı kalitede bir ayakkabı almak istiyorum ama fiyat algımı yitirdiğim için ucuz mu pahalı mı anlayamıyorum.

En az 3 yıl götürebilecek, sağlam ve kaliteli bir outdoor ayakkabı sizce ne kadar olmalı? Bir yere bakıyorum 700TL'ye outdoor ayakkabı var, başka bir markaya bakıyorum 4-5K'ya kadar çıkıyor. Sonra başka bir yere bakıyorum su geçirmez kaliteli falan deyip ayakkabıya 2500TL yazıyor. Bunlardan hangisi normal olanı?
Puma’nın ayakkabıları sağlam ve çok rahatlar. 2.5-3.5K arasına bulabiliyorsunuz. Ben şunu almıştım 2200 TL’ye;
IMG_2330.webp

@ZCPS21 @EmirElibol @1589 Yakın zamanda genel bir indirim olur mu? Babalar günü için indirimler başlamıştır dedim de ya indirim yok ya da daha başlamadı. Onun dışında bir indirim olur mu yakın zamanda? Ve şimdi almak mı daha uygun olur yoksa başka bir sezonda daha uyguna bulabilir miyim?

@ZCPS21 @EmirElibol @1589 Yakın zamanda genel bir indirim olur mu? Babalar günü için indirimler başlamıştır dedim de ya indirim yok ya da daha başlamadı. Onun dışında bir indirim olur mu yakın zamanda? Ve şimdi almak mı daha uygun olur yoksa başka bir sezonda daha uyguna bulabilir miyim?
Henüz babalar günü gelmedi hocam biraz daha bekleyin. Ben genelde ayakkabılarımı SuperStep’ten alıyorum hatta daha demin attığımı da oradan almıştım bayağı iyi bir indirimle. Babalar gününe iyice yaklaşalım belki iyi indirimler gelir oraya.
Sneaks up ve Wunder’e de bakabilirsiniz.