Bütçe
Tahmini 15-20 bin arası
20 bine cikma sansiniz varsa S23 FE. Ama kendisiyle yedi saat ekran suresi alani da gordum, bes saat alani da gordum.
Batarya yonunde suphelerim var.

A55 ile hissedebileceginiz farklar ise oyunlarda fark edilebilir %90'a yakin GPU farki ve telefoto kamerasi olur. Umursarsaniz 4K 60 FPS ve 8K 24 FPS'i de ekleyeyim.
A55 lehine ise batarya olur.

Son olarak sanırım S24 FE çıkacakmış. Onun çıkmasını bekleyip ÖTV indirimiyle beraber onu almak ne kadar mantıklı olur?

ÖTV indirimi konusunda 9.500 tl altı diye bir şey gördüm, ben mi yanlış biliyorum acaba bu ÖTV olayını?
9.500 TL altı cihaz alanlara 1 porsiyon kebap hediye ediyorlar, cebinde paran varsa vaktini harcama öyle şeylere.

S24 FE muhtemelen 25 bin altına çıkmaz, kışa doğru görürüz cihazı.

Gerçi evet orta segment telefonlar da oldukça yaklaştı artık günlük kullanım konusunda.

Kesinlikle! O listede bi' tek NP istisna (Stock Android'ten dolayı), neyse onu boş ver 😅, sonuç olarak A55 ile S23 FE'nin App açma süreleri eşit 😇.

Bu arada senin profil görünüme kapalı mı yoksa OnePlus 9'da yeşil çizgi çıkmıyor dedim diye beni göz ardı mı ettin? 😔

Yok be kanka, seni neden göz ardı edeyim ki? Technopat'tan kalma bir alışkanlık, anonim kalmayı seviyorum 😅.

9.500 TL altı cihaz alanlara 1 porsiyon kebap hediye ediyorlar, cebinde paran varsa vaktini harcama öyle şeylere.

S24 FE muhtemelen 25 bin altına çıkmaz, kışa doğru görürüz cihazı.
Hocam sanırım Samsung tüm telefonlarında uyguluyormuş o indirimi. öğrenciler ve öğretmenler için. Telefonlarda %18, tabletlerde %20'ymiş. 25 bin gibi bir alt limitten alsak 20k gibi bir fiyata denk geliyor. İyi aslında ama asıl fiyatı görmek lazım.

Hocam üstteki ifadeye güldüm bu arada, gülme ifadesini yanlış anlamayın.

A55 ile hissedebileceginiz farklar ise oyunlarda fark edilebilir %90'a yakin GPU farki ve telefoto kamerasi olur. Umursarsaniz 4K 60 FPS ve 8K 24 FPS'i de ekleyeyim.
A55 lehine ise batarya olur.

Kanka A55 panel anlamında bütün niteliklerde S23 FE'den daha iyi ama dediğin gibi kamerada geride kalıyor.