Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Tahmini 15-20 bin arası
@EmirElibol ayrica Xclipse GPU'lari bazi oyunlarda optimizasyon sorunlari yasayabiliyor.
A55 icin henuz boyle bir durum gormedim ama ornegin 2200 ilk ciktigi zamanlar bircok oyunda zayif grafikler ve dusuk FPS degerlerini destekliyordu.
A55 icin henuz boyle bir durum gormedim ama ornegin 2200 ilk ciktigi zamanlar bircok oyunda zayif grafikler ve dusuk FPS degerlerini destekliyordu.
Poco F6 çok güçlü bir cihaz. Performans ve hızda A55'i ezip geçer.@Surface Area @683 @4319 @ZCPS21
Hocalarım selam, POCO F6 hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an mi Store'da kampanya var ve yanında monitör gibi bir hediye de alabiliyorum ki şu anda oldukça ihtiyacım olan bir şey. Mantıklı mıdır yoksa A55 devam mı?
oguzkagan08
Uzman
POCO F6 çok güçlü bir cihaz. Performans ve hızda A55'i ezip geçer.
Hocam peki POCO X6 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hala alacağım telefon konusunda adamakıllı karar verebilmiş değilim. A55 oldukça güzel gibi geliyordu başta, sonra işlemcisi, kamerası ve ekran parlaklığı(1000 nit) gibi özellikleri uzaklaştırdı beni. POCO F6 alsam elimdeki paranın tamamı bitiyor neredeyse. POCO X6 Pro'yu da forumlarda hiç önermemişler nedense A55'e karşı.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Sadece SoC iyi, kalan özellikleri at çöpe gitsin.
Hocam peki POCO X6 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hala alacağım telefon konusunda adamakıllı karar verebilmiş değilim. A55 oldukça güzel gibi geliyordu başta, sonra işlemcisi, kamerası ve ekran parlaklığı(1000 nit) gibi özellikleri uzaklaştırdı beni. POCO F6 alsam elimdeki paranın tamamı bitiyor neredeyse. POCO X6 Pro'yu da forumlarda hiç önermemişler nedense A55'e karşı.
Oyun oynamayacaksanız aradaki işlemci farkı sizi etkilemez. Ayrıca 1000 nit gayet güzel bir değer.
oguzkagan08
Uzman
Hocam niye böyle dediğinizi merak ediyorum açıkçası. İşlemci, AnTuTu puanı gibi konularda oldukça önde gibi. Ekran parlaklığı da 1800 nit bu da oldukça iyi bir değer bence. Tek sıkıntı olabilecek kısım Xiaomi yazılımı ve kamera olur diye düşünüyordum.
Kullanım süresince çok oyun oynayacağımı düşünmüyorum ama sonuçta oynamak istediğim zaman da oynamayı isterim.Oyun oynamayacaksanız aradaki işlemci farkı sizi etkilemez.
İşlemci gücü telefonun ömrünü belirleyen baş faktörlerden biri. X6 Pro bu yönüyle bariz üstün, A55'e göre daha f/p bir cihaz. Ben olsam A55 almazdım. Exynos'a güvenmiyorum. Özellikle A serisinde kullanılanlara.Hocam peki POCO X6 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Asil bunlara guvenmelisiniz, ornegin 1280 ve 1380'e zamaninda cok fazla camur atildi ama ikisinin de kronik sorunu olmadi. Modemleri kotu sadece. Ust segmentte kullanilanlar cok gucluler bu yüzden daha cok enerji cekiyorlar ve daha cok isiniyorlar, yani kontrol etmesi daha zor. Samsung orta ve giris segment icin cip uretemeyecek kadar beceriksiz degil.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Tek avantajı bu zaten
Ekran parlaklığı da 1800 nit bu da oldukça iyi bir değer bence.
Test sonuçlarında o rakamın yakınından bile geçmiyor, Çinlilerin palavraları...
Yeni konular
-
-
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-