Merhaba arkadaşlar, ben 7. sınıfa gidiyorum. Fen bilimleri dersinde ortalamam 42. En kötü olduğum ders fen bilimleri, diğer derslerim güzel. Defter kontrolünden artı aldım, geçmem için sözlüden kaç almam gerek?
Merhaba arkadaşlar, ben 7. sınıfa gidiyorum. Fen bilimleri dersinde ortalamam 42. En kötü olduğum ders fen bilimleri, diğer derslerim güzel. Defter kontrolünden artı aldım, geçmem için sözlüden kaç almam gerek?
55-55 verilse geçiyorsunuz hocam. Hocanın tersine gitmiyorsanız geçirir her türlü ortaokulda kalan görmedim daha. Bende bu dönem matematikten kalacak gibiyim 45-5 sınav notu 75-75 lazım hadi bakalım ne olacak
Bence forumda takılmak yerine ders çalış, böyle sınıfta kalmasan bile ortalaman düşük olur. Daha 2. dönem var düzeltilmeyecek bir şey değil, 7. sınıfta ipi sıkı tutarsan senin için iyi olur. Bir de naçizane tavsiyem bu yaşlarda politik şeylere çok kafa yorma gelecekte fikirlerinin çoğundan utanacaksın.
Bence forumda takılmak yerine ders çalış, sınıfta kalmasan bile ortalaman düşük olur. Daha 2. dönem var düzeltilmeyecek bir şey değil, 7. sınıfta ipi sıkı tutarsan senin için iyi olur. Bir de naçizane tavsiyem bu yaşlarda politik şeylere çok kafa yorma gelecekte fikirlerinin çoğundan utanacaksın.
Diğer dersleri yapabiliyorsun, önyargılarını bir kenara bırakıp çalışırsan feni yapmaman işten değil. Sadece yapabileceğinin farkında ol ve bu amaçla çalış.