Lise için çok fazla çalışmanızı gerektiren bir durum yok. Üniversite için temeliniz varsa 1-1.5 yıl çalışma ile güzel sıralama yaparsınız. Uzun uzun yazdım ama çok karışık yazdığım için göndermedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 8'im evet.

8 de ders dinliyorum. Ve çalışıyorum keşke daha önceden böyle olsaydım.
Deneme puanlarınız nedir? Her konuya çalışmanıza gerek yok zaten. Denemeler de en çok yanlış yaptığınız konulara bakın, eğer çözemezseniz geçmiş sınıflara bakacaksınız. Her konuya bakmak inanılmaz zaman kaybı zaten.

8 de çok temele ihtiyaç yok ama lise için lazım. Yaz tatilinde halledilir, gerekirse sadece o konunun temeline bakarsın.
8'de temele ihtiyaç var. Matematik zaten geçmiş sınıflara dayanıyor. Lgs'ye girecek, matematik olmazsa pek bir şansı olmaz. Yaz tatilinde de yapmaz büyük ihtimalle. LGS döneminde en önemli ara tatil olan sömestr tatilinde yapmayan adam yaz tatilinde neden yapsın?

8'de temele ihtiyaç var. Matematik zaten geçmiş sınıflara dayanıyor. Lgs'ye girecek, matematik olmazsa pek bir şansı olmaz. Yaz tatilinde de yapmaz büyük ihtimalle. LGS döneminde en önemli ara tatil olan sömestr tatilinde yapmayan adam yaz tatilinde neden yapsın?
Çok yok bence. Konu düzgünce dinlenip bol soru çözülürse halledilir diye düşünüyorum. Temel olsa daha iyi ama olmayıp da yapanlar var.

Hocam ara tatil de LGS sözel çalışıyorum. Ön yargı yaratmayın. Yaz tatilde yapacağım.

Hocam ara tatil de LGS sözel çalışıyorum. Ön yargı yaratmayın. Yaz tatilde yapacağım.
Benim için değişen bir şey olmayacak kendi hayatınız. İster çalışın ister çalışmayın. Umarım yaparsınız.
Çok yok bence. Konu düzgünce dinlenip bol soru çözülürse halledilir diye düşünüyorum. Temel olsa daha iyi ama olmayıp da yapanlar var.
Temel olmayıp yapanların hepsi ilk aylarda temellerini halletmiş oluyorlar. Umarım yapar bu arkadaş. Liseden çok şu an ihtiyacı var. Ben olsam uykudan feragat edip günlük programımı bitirdikten sonra bir saatte olsa temel çalışırdım.