Sabah saat 11'de kalktım. 2 saat dersime çalıştım. Banyo yaptım ve dışarı çıktım. Bir iki kıyafet aldım kendime. Adana'nın meşhur mısır çarşısı, bilgisayarcıların bol olduğu cemal gürsel ve abidinpaşa'ya gittim. Abidinpaşa'dan bizim makine için kalıplarımızı aldım. Ardından cemal gürsel'den bilgisayarımın küçük eksikliklerimi tamamladım. Sonra arabamız yağ seviyesini az gösterdi. Hemen sanayiye gittim. Yağ adı altında soktular bize.
ardından evimin oradaki berbere gittim. Güzelcene tıraş oldum, tıraştan sonra yemeğin yanına yeriz diye biraz çiğ köfte aldım. Çiğ köfte aldıktan sonra kedimize sevdiği mamayı aldım. Biz oruç olunca o da yemek yemedi. Koyduk mamasını ama ağzını sürmedi. Şimdi yeni eve geldim. Bilgisayarım arıza çıkartıyordu, temiz bir format attım. Masa kurulumuna yardım ettim ve şimdi haberleri izliyorum. Ne acıktım ne de susadım 
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Bende de aynıydı. Hafif açlık dışında gayet iyi hissediyordum.
Yemekten sonra uyku çökmese daha iyi olurdu.
Acliktan kafami kaldiramiyorum.
Yemekten sonra bana da uyku çöktü. Halbuki ders çalışacaktım.Bende de aynıydı. Hafif açlık dışında gayet iyi hissediyordum.
Yemekten sonra uyku çökmese daha iyi olurdu.
- Makaleler
- 1
Çok basitti ama yemeğe oturduktan sonra sanırım 2 kilo almışımdır. Dehşet yedim!İftara 1 saat var. Susamadım ama hafiften acıkmaya başladım. Sizlerde durum nedir?
Masada kendimi şöyle hissettim:
İtachi Uchiha
Yetkin
Oruç sizi etkilememiş hocam.Yav bende nedense dünden beri yemek yemedim su bile içmedim hiç bir şey hissetmiyorum.
Bir ara su orucu yapmıştım. Belki ondan olabilir.