Winner 57

Üstün
Filmi izlediniz mi? Bir aksilik olmazsa bu hafta izlemeyi düşünüyorum. Spoilersız yorumlarınızı yazabilirsiniz. Film, Avatar ve Endgame'den sonra gişede 3. sırayı alacak gibi.

İzlediğim en iyi Spiderman olabilir. Filmin sonundaki after credits yeri de oldukça önemli bir bilgi içeriyor. Sürprizbozan içine yazıyorum, isteyen okuyabilir.

Ned'in Spiderman takip uygulaması Spiderman'in dünya dışına çıktığını gösteriyor ki bu Doomsday filminde Tom Holland'ı %100 olarak Spiderman rolünde göreceğimizi kesinleştiriyor.

İzlediğim en iyi Spider-Man olabilir. Filmin sonundaki after credits yeri de oldukça önemli bir bilgi içeriyor. Sürprizbozan içine yazıyorum, isteyen okuyabilir.

Hocam hangi perdeye gittiniz? Film için screenx için özel çekildiği söyleniyor lakin IMAX övende çok. Arkadaşlarla çok kararsız kaldık.

Şimdi Spider-man serisi olarak bakarsak içerdeki karakter sayısı normal. Sony'in sahibi olduğu bir yapımdan fazla kişi bekleyemiyoruz.

Sony'in ne tür bir iğrenç firma olduğunu bilen için normal bir yapım ama büyük beklentisi için öyle Infinity, Endgame havası beklememek lazım ki bekleyende sorun vardır zaten.

Ben filme 5-6 veririm. Fragmanda ne kadar fight scene varsa filmde de o kadar süre, fazlası yok.

İlk gün gişesinde Endgame 1. olması lazımdı ama Brand New Day geçmiş olmalı öyle bir istatistik gördüm yanlış değilse.

Benim beklentim çok başkaydı senaryo sızmadan önce. Venom'un after creditte Venom kendisinden bir parçayı Spider evreninde bıraktığı için burada Örümcek adam simbiyot olur hayalim vardı ama bambaşka senaryo yapmışlar. Ha bu dediğim yine olacak çünkü çizgi romanda olan bir şey ve after creditte gösterdiler. 2.30 saat şunu izlemektense simbiyot oluş hikayesi daha iyi olurdu.

7/10, ortanın iyisi. Diğer filmler daha zevkliydi açıksası bence. Hikaye olgusu biraz farklıydı bence diğer filmlerden.

Eğer kendinizi yalnız hissediyorsanız filmde benimseyeceğiniz şeyler bulacaksınız. İzlemeden önce bir iki kere şu şarkıyı dinleyin.

Bence iyiydi. Ben hâlen Andrew abime bir film çekilmesini bekliyorum, o yüzden çok antipatik kalıyorum Tom Holland'a.

6/10 benlik değildi. @Sony Andrew Garfield filmi istiyorum. 12 yıldır bekletiyorsun bizi. Sizi bilmem ama birçok kişinin aksine hala TASM2 favorim.