Madrid bir oyuncuyu isterse yumruğunu vurur masaya alır. Hem zamanında müstakbel Fenerbahçe ve onun şakşakcı yönetim destekçileri Volkan'ın da M.United tarafından istendiğini falan söylüyorlardı. Osimhen elbette başka bir klasmanda ama Madrid'in oldugu yerde ben bu tarzda bir söylentiyi dogru bulmam.
Galatasaray satmayacağız diyebilir ama gerçek olduğu durumda satarlar. Hatta iddia ediyorum aldığı fiyatın biraz üstüne teklif gelse ve osimhen gitmek isterse satmak zorunda kalırlar. Napoli'de sırf gitmek istediği için kıytırık bir sebepten antrenmanlara çıkmayı reddeden, laurentis gibi bir ruh hastası ile zıtlaşan adam burada yarı-peygamber statüsünde olduğu bir yerde neler yapabilir hayal edebiliyor musunuz?
İsterler mi? Tabii ki isterler ama imaj hakları ve bonuslar ile birlikte 25m€'i bulan kontratı hiçbir takım karşılamaz. Bonservissiz Lewandowski, Mbappé o kadar maaş alıyor zaten. Osimhen'in de iyi bir takımda oynamak için maaş indirimini kabul edeceğini düşünmüyorum.
Madrid bir oyuncuyu isterse yumruğunu vurur masaya alır. Hem zamanında müstakbel Fenerbahçe ve onun şakşakcı yönetim destekçileri Volkan'ın da M.United tarafından istendiğini falan söylüyorlardı. Osimhen elbette başka bir klasmanda ama Madrid'in oldugu yerde ben bu tarzda bir söylentiyi dogru bulmam.
O maaşı ona hiç bir büyük kulüp vermez. O kulüpler için bonservis sorun değil. 150 de verir alırlar. Asıl sorun maaşı. Gsye gitmeden liverpool falanda istiyordu. Adamlardan salahin yıllık ücretini istemiş. İşine bak demişler. 20m net alması için vergiyle 40m maaş vermesi gerek kim verecek yıllık 40?
Galatasaray, Icardi, Osimhen manşetli haberler ister istemez çok okunuyor ve yayılıyor. Onlar da bu durumdan faydalanıyorlar. Osimhen'in, Galatasaray'ın al-sat yerine uzun vadeli planlarında olduğunu ve oyun düzeninin de onun geleceğine yönelik planlandığını görüyoruz zaten. Satılacağını sanmıyorum. Hiçbir büyük takımın istemeyeceği bir oyuncu da değil. Kesinlikle küçümseyici yorumlara da katılmıyorum. Bu kalibrede kaç tane forvet kaldı piyasada zaten.
Muhtemelen bu yıl da Şampiyonlar Ligi faktöründen dolayı bizimle. Önümüzdeki yıl gider giderse.
Aslinda satmali ya, evet fena topcu hatta gecen sene GS'yi o kurtardi da denebilir, hem CL'de son 16'ya kadar gitmesinde; hem de Super Lig sampiyonlugunda. Parasiyla saglam takim dizersin, mevcut takimin eksiklerini kapatirsin, forvet bulmak zor degil. Zaten kulup bir dunya borca girmistir Osimhen'i alirken.