Merkakli34
Çalışkan
Merhaba elimde eski yıllara ait Osmanlıca bir el yazısı mevcut, bunu nasıl Türkçeye çevirebilirim? Yapay zeka üzerinde denedim ama tam net sonuç vermedi. Yardımcı olabilecek var mı?
Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için, fotoğrafın ön tarafında Nazım Hikmet var.
Su siteye yukleyin isterseniz.
Seninle saadet mümkün mü?
Ne zaman geleceksin?
Beni böyle hicran içinde bırakıp
daima gidecek misin?
Ben burada pek yalnızım
ve senden bir haber alamıyorum.
Teşekkür ederim hocam, netlik payı yüksek midir?Sorduğum arkadaş şöyle bir şey yolladı.
Wiki:Seninle saadet mümkün mü? Ne zaman geleceksin? Beni böyle hicran içinde bırakıp daima gidecek misin? Ben burada pek yalnızım ve senden bir haber alamıyorum.
Ankara üniversitesi Tarih 4. sınıf öğrencisi arkadaşıma sordum bunu gönderdi, bir de Osmanlıca eğitim veren bir abim var ona gönderdim, cevap yazdığında onu da ileteceğim. Maalesef yüzde yüz diyemem ama yüksek bir ihtimal bu şekilde.
Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için, fotoğrafın ön tarafında Nazım Hikmet var.Ankara üniversitesi Tarih 4. sınıf öğrencisi arkadaşıma sordum bunu gönderdi, bir de Osmanlıca eğitim veren bir abim var ona gönderdim, cevap yazdığında onu da ileteceğim. Maalesef yüzde yüz diyemem ama yüksek bir ihtimal bu şekilde.