Captain Frenchkiss 39 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 3 Mart 2025 #1 İyi akşamlar iyi Sosyaller, YKS başvurusunun da son günü, ödeme için bir gün daha var henüz ama şu an ödeme yapmak için sayfaya girdiğimde sayfa açılmıyor. Bu durum devam eder mi? Son günler olmasından dolayı telaşlandım açıkçası.
İyi akşamlar iyi Sosyaller, YKS başvurusunun da son günü, ödeme için bir gün daha var henüz ama şu an ödeme yapmak için sayfaya girdiğimde sayfa açılmıyor. Bu durum devam eder mi? Son günler olmasından dolayı telaşlandım açıkçası.
dalmatianpelican 40 Üstün Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.789 Çözümler 19 Beğeniler 2.994 Yer Little Saint James 3 Mart 2025 #2 Şu an herkes ödeme yapmaya çalışıyordur. ÖSYM nin sitesi de çöp olduğu için çökmüştür. Beklersen gelir muhtemelen. Artı 1 Eksi
Şu an herkes ödeme yapmaya çalışıyordur. ÖSYM nin sitesi de çöp olduğu için çökmüştür. Beklersen gelir muhtemelen.
XEfe.Bey 40 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.665 Makaleler 1 Beğeniler 4.283 3 Mart 2025 #3 Eğer olmazsa başvuruya geç kalanlar için ek bir başvuru tarihi oluyor. Biraz zamlı oluyormuş ama bir kere daha hakkın oluyor. Artı 0 Eksi
Eğer olmazsa başvuruya geç kalanlar için ek bir başvuru tarihi oluyor. Biraz zamlı oluyormuş ama bir kere daha hakkın oluyor.
KS KS Captain Frenchkiss 39 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 3 Mart 2025 #4 dalmatianpelican dedi: Şu an herkes ödeme yapmaya çalışıyordur. ÖSYM nin sitesi de çöp olduğu için çökmüştür. Beklersen gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Umarım başvurusunda sıkıntı yaşayan yoktur. En azından bir günü daha var. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: Şu an herkes ödeme yapmaya çalışıyordur. ÖSYM nin sitesi de çöp olduğu için çökmüştür. Beklersen gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Umarım başvurusunda sıkıntı yaşayan yoktur. En azından bir günü daha var.
F fatihbey00 Çalışkan Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 44 Beğeniler 6 4 Mart 2025 #5 Bende yaşamıştım bu sorunu daha önceden ödeme yapmaya çalıştığım da mobil bankacılık üzerinden denemenizi tavsiye ederim Artı 0 Eksi
Bende yaşamıştım bu sorunu daha önceden ödeme yapmaya çalıştığım da mobil bankacılık üzerinden denemenizi tavsiye ederim
KS KS Captain Frenchkiss 39 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 4 Mart 2025 #6 XEfe.Bey dedi: Eğer olmazsa başvuruya geç kalanlar için ek bir başvuru tarihi oluyor. Biraz zamlı oluyormuş ama bir kere daha hakkın oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, bu konuda tecrübeliyim maalesef. Şu anki ücreti bile fazla bence. Artı 0 Eksi
XEfe.Bey dedi: Eğer olmazsa başvuruya geç kalanlar için ek bir başvuru tarihi oluyor. Biraz zamlı oluyormuş ama bir kere daha hakkın oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet, bu konuda tecrübeliyim maalesef. Şu anki ücreti bile fazla bence.
cemkaraca 39 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.799 Çözümler 11 Beğeniler 1.513 4 Mart 2025 #7 Ödeme sayfası açılmazsa banka uygulamasından ödeyebilirsiniz varsa. Bildiğim kadarıyla Iş Bankası, Ziraat Bankası ve Yapi Kredi Bankası uygulamalarinda var. Diğerleri hakkinda bilgim yok. Artı 0 Eksi
Ödeme sayfası açılmazsa banka uygulamasından ödeyebilirsiniz varsa. Bildiğim kadarıyla Iş Bankası, Ziraat Bankası ve Yapi Kredi Bankası uygulamalarinda var. Diğerleri hakkinda bilgim yok.
KS KS Captain Frenchkiss 39 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 4 Mart 2025 #8 cemkaraca dedi: Ödeme sayfası açılmazsa banka uygulamasından ödeyebilirsiniz varsa. Bildiğim kadarıyla Iş Bankası, Ziraat Bankası ve Yapi Kredi Bankası uygulamalarinda var. Diğerleri hakkinda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ailem şehir dışında babamın kartından yapacaktım ödemeyi fakat meşgul etmek istemedim. Açılmazsa yarın sabah öyle deneyeceğim, çok teşekkürler. Güncelleme: Sorun çözülmüş gibi görünüyor, site açıldı. Yanıtlarınız için her birinize teşekkür ediyorum. Son düzenleme: 4 Mart 2025 Artı 0 Eksi
cemkaraca dedi: Ödeme sayfası açılmazsa banka uygulamasından ödeyebilirsiniz varsa. Bildiğim kadarıyla Iş Bankası, Ziraat Bankası ve Yapi Kredi Bankası uygulamalarinda var. Diğerleri hakkinda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ailem şehir dışında babamın kartından yapacaktım ödemeyi fakat meşgul etmek istemedim. Açılmazsa yarın sabah öyle deneyeceğim, çok teşekkürler. Güncelleme: Sorun çözülmüş gibi görünüyor, site açıldı. Yanıtlarınız için her birinize teşekkür ediyorum.
cemkaraca 39 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.799 Çözümler 11 Beğeniler 1.513 4 Mart 2025 #9 Captain Frenchkiss dedi: Güncelleme: Sorun çözülmüş gibi görünüyor, site açıldı. Yanıtlarınız için her birinize teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Başarılar Artı 0 Eksi
Captain Frenchkiss dedi: Güncelleme: Sorun çözülmüş gibi görünüyor, site açıldı. Yanıtlarınız için her birinize teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Başarılar