Yer
Haddonfield, Illinois
Ben hep e-Devlet ile giriyordum ancak şu an alttaki ekran çıkıyor. Normal giriş yapmak istediğimde T.C. Ve şifre istiyor ancak ben hep e-Devlet ile girdiğimden şifre yok. Bu düzelir mi?

1749632249993.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hep e-Devlet ile giriyordum ancak şu an alttaki ekran çıkıyor. Normal giriş yapmak istediğimde T.C. Ve şifre istiyor ancak ben hep e-Devlet ile girdiğimden şifre yok. Bu düzelir mi?

Eki Görüntüle 154115
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. İnternete yazdığımda bu durumun her sene yaşandığını gördüm. Yoğunluk olmasın diye e-Devlet seçeneği kaldırılıyormuş. Yani sıkıntı yok. Birkaç saate düzelir.

Hocam bende ayni sıkıntıyı yaşıyorum şifreyi de sıfırlayamadım güvenlik sorunuz yok diyor. Beklemeli miyim?
Daha önce güvenlik sorusunu ayarlamadıysan maalesef sistemin düzelmesini bekleyeceksiniz. Daha sınava 10 gün var merak etmeyin. 10 gün içerisinde e-Devlet ile girişler elbette açılır. Ha çok heyecanlıysanız eğer:

Bu problem yıllardır var ve bir türlü halledemediler. 1-2 güne geri eklenir.

Ayrıca eğer ÖSYM şifreniz hiç yoksa ve edinmek isteyen varsa şehrinizdeki ÖSYM koordinatörlüğe TC'niz ile gidip ilk şifrenizi alabilirsiniz. https://www.osym.gov.tr/TR,9279/koordinatorlukler.html

Bu arkadaşımızın paylaştığı merkezlerden gidip şifre alabilirsiniz ama ben beklemenizi tavsiye ederim.