Custom ROM [OTA Destekli / v1.3.0d] AuraROM 6.1: Android 14 & One UI 6.1 - Galaxy A24 (SM-A245F)

Hocam Android 14, version A245FXXS8cyd5 indirdim ancak Gofile'deki linkler illa premium istiyor. Mega veya MediaFire ekleme şansiniz var mi?
SamFw'den Android 14 indirmedin umarım? GoFile'deki linklerin premium istediğini görmedim, bir hesap oluşturup öyle indirmeyi deneyin. Megaya atmam çünkü mega daha beter.

@rangerforce direkt SamFw olan linkten indirmen lazim. Gofile hesabim olmasina rağmen bende de premium istemekte .

"Some contents in this folder have exceeded their Storage period and have been automatically moved to cold Storage for preservation. To Access these items, you'll need to import them into your account space. The import feature requires a premium account."

Diğer dosyaları RAR ile sıkıştırıp tekrar yayınlıyorum.

Site aktifsizlik (?) nedeniyle ZIP dosyasını arşivlemiş, geri açmak içinde para istiyor.
İndirme bağlantısını PixelDrain ile Google driveye taşıyacağım, bu biraz zaman alacak o yüzden kusura bakmayın şuanlık indirilebilir değil.

Yenilenmiş bağlantı:
https://drive.google.com/file/d/1b-FZKqrq2swDYnMeN5Cak1DGzhzWAz6F/view?usp=drive_link

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…