Sıla Doğru
Üyecik
O zaman işimiz şansa kaldı desenize...
Merak etmeyin hiç sıkmıyor. Benim çalıştığım otel 5 yıldızlı olmasına rağmen lojmanı berbat. Eğer gerçekten lüks bir otelde çalışacaksanız lojman işi düşünülür ama kalitesi biraz düşük bir otelde çalışacaksanız bence lojman işine girmeyin.Sorularımla umarım sizi çok sıkmıyorumdur. Konu hakkında fikrim olmadığı için çok soru soruyorum. Dört, beş yıldızlı otellerin lojmanı nasıl olur? Sizin oteliniz kaç yıldızlı? İnternetteki ilanlara baktığım kadarıyla lojmanların, maksimum iki kişilik olduğu yazıyor otel iş ilanlarında.
Yaşınız? Karakteriniz? Nelere tahammül edebilirsiniz? yani çok ucu açık durum bu. Mecbursanız zaten yapacak bir şey yok. Kataloğa bakarak karar veremezsiniz. Ya orada çalışıp kalan birilerinden bilgi alacaksınız ya da yapacak bir şey yok diyip kendiniz deneyeceksiniz.Daha önceden lojmanda kalmış mıydınız? Dört ya da beş yıldızlı otellerin lojmanı nasıl olur?
Nadiren önem veriyorlar.Lojmanlar nasıl sorusuna kimse cevap veremez. Kalacağın yer çok iyi de olsa ortamı da önemli. Genel izlenim olarak lojmana önem verilen otel duymadım ben.