Emirhan BİNİCİ

Çalışkan
Herkese merhaba, arkadaşlar. Bu sorun telefonumda ve tabletimde oluyor. Telefonumun modeli Samsung A50, tabletimin modeli Samsung Galaxy Tab S9 FE+. Bazı YouTube videolarında izleme kalitem tabletim için 2K'da çok rahat şekilde izleyebiliyorum ama bazı videolarda otomatikman 480P'ye alıyor ve daha yükseltemiyorum. Google'ın üzerinden YouTube sitesine giriş yapıp izlediğimde yine 4K'da, 2K'da video izleyebiliyorum ama YouTube uygulamasında bu sorunu çok uzun süredir alıyorum. Delirmek üzereyim. Tableti sıfırladım, YouTube uygulamasının güncellemelerini kaldırıp tekrar yükledim, VPN kullanmayı denedim; bunlar bana bir çözüm olmadı. Bazı kanallarda bu sorun olmazken bazı kanallarda sorun oluyor. Oha diyorum da sorun yaşamazken Techolay, Doğukan Mango gibi kanallarda 480P'den fazla kalite alamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama içi ayarlardan kalite kısmına girerek dâhâ yüksek görüntü kalitesini aktif et, yine de çözünürlüğü otomatik ayarladığı için her videoda yeniden kaliteyi seçmen gerekiyor.

Gelişmiş ayarlar kısmında en yüksek görüntü 480p gözüküyor daha yüksek seçemiyorum gözükmüyor uygulama içi ayarlardan zaten daha yüksek görüntü kalitesini aktif ettim.

@Recep Baltaş abi var mı bir çözümün?

Son düzenleme: