Otomobil için kış lastiği önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    önerisi otomobil
Eagle f1

Bunu kaydettim. Teşekkür ederim.

Yaz lastiği çıktı bunu yazınca ama.

Size güveniyorum çünkü bu konularda. Emir bey de eminim ki güzel önerilerde bulunacaktır, zamanı olursa. Üstteki görsel benim aracımdan.

Bütçe belirtmediğiniz için ve İzmir'in bozuk yollarını ve sıcağını bildiğim için direkt size Continental tavsiye edeceğim. Piyasada alabileceğiniz en iyi lastiklerden bir tanesi. Michelin de var ama onlar İzmir ve sıcak için biraz nazik kalıyorlar. Üretim yılının 2026 olmasına dikkat edin. Tüm lastikler aynı yıl üretimli olsun. 2025 yılı veya altı almayın. Hem çok kaliteli hem de çok dayanıklılar. Ama siz yine de almadan önce lastiklerinizi tekrar kontrol edin ve ebatları önlem amaçlı kıyaslayın. Biraz pahalıdır ama 5-6 sene sizi götürür rahatlıkla. Hatta daha fazla bile götürür.

Pardon kışlıkta vardı bir bakayım

Ultragrip
Bunu da not ettim. Goodyear markasına ait değil mi?

Evet aslında İzmir kışları zorlayıcı olmuyor bu yüzden kış lastiği hiç almamıştım ama önümüzdeki kış mevsiminde kısa sayılmayacak bir süre İzmir dışında olacağım için ilk kez kış lastiği almam gerekti.

Bu attığınız lastiği Continental bayisine gitsem bulabilirim değil mi?

Son düzenleme:

Bulursunuz, fiyatlar benzer ise kontrol ederek bayiden almanız daha da iyi olur hatta. Ellerinde olmasa bile, getirtirler istediğiniz vakit.

Evet lastikte Goodyear dan şaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…