Konu Başlıkları Gizle
2025 yılında lastik bütçeme göre lastik arayışı içine girdiğimde Tyre Reviews'i keşfettim. O kadar kurcaladım ki, içerisi lastik dünyasına dair bilgi küpü.
Doğru lastiği bulmak ve lastik konusunda karar kılmak oldukça zor çünkü kullanıma bağlı bazen 3-4 yılda bir değiştirme durumu oluyor.
Tam da bu noktada Tyre Reviews sitesi bu işi baya kolaylaştırıyor.
Sitede detaylıca lastik testleri, kullanıcı yorumları, fren mesafe sonuçları, karşılaştırmalar, video incelemeleri gibi detaylı içerikler mevcut.
Açıkçası en bayıldığım kısmı burası.
''Tyres'' sekmesinden ''By Tyre Size'' yoluyla aradığım lastik ölçülerini seçtikten sonra sitedeki tüm dataya ulaştığımı görünce aşırı mutlu oldum.
Excel becerim ile aradığım performans için filtreleme yoluyla nokta atışı buldum.
Ben şahsen bu şekilde Nexen N Blue S modeli ile tanıştım.
Ford Focus aracımda kullanıyorum. 2.000 km civarı yol yaptım. Şimdilik memnunum.
Sitede bağımsız test sonuçları var. Grafikler ve detaylı veriler paylaşılıyor. Özellikle yaz lastiği, kış lastiği, 4 mevsim lastik, araştırırken oldukça faydalı olacağını düşünüyorum.
Sitede
Bir nebze de olsa faydası dokunduysa ne mutlu!
Herkese iyi sosyaller diliyorum
Doğru lastiği bulmak ve lastik konusunda karar kılmak oldukça zor çünkü kullanıma bağlı bazen 3-4 yılda bir değiştirme durumu oluyor.
Tam da bu noktada Tyre Reviews sitesi bu işi baya kolaylaştırıyor.
Sitede detaylıca lastik testleri, kullanıcı yorumları, fren mesafe sonuçları, karşılaştırmalar, video incelemeleri gibi detaylı içerikler mevcut.
Aradığını nasıl mı bulacaksın?
Site içindeki arama motoruna istediğiniz lastiği direkt aratabiliyorsun. İstersen ebat, istersen lastiğin marka modeli ile de aratabilirsin.Açıkçası en bayıldığım kısmı burası.
''Tyres'' sekmesinden ''By Tyre Size'' yoluyla aradığım lastik ölçülerini seçtikten sonra sitedeki tüm dataya ulaştığımı görünce aşırı mutlu oldum.
Excel becerim ile aradığım performans için filtreleme yoluyla nokta atışı buldum.
Ben şahsen bu şekilde Nexen N Blue S modeli ile tanıştım.
Ford Focus aracımda kullanıyorum. 2.000 km civarı yol yaptım. Şimdilik memnunum.
Karşılaştırma Özelliği
Hem kendi yaptıkları karşılaştırmaları görebiliyorsunuz. Bu karşılaştırmalara diğer kullanıcıların yaptığı yorumları görebiliyor ve yorum yapabiliyorsunuz. Bence kararsız kalanlar için harika bir menü baya iş yapıyor.Kullanıcı Yorumları
Özellikle en çok yorumlara dikkat ederek tercihimde yöneldim. Çünkü her kullanıcı açıklanan testlerdeki performansı alamamış bu dikkatimi çekti. Gerçek kullanıcı deneyimlerinin bu tip hayati konularda önemli bir noktaya sahip olduğu kanaatindeyim. Tek bir yoruma göre karar vermemek lazım. Tek bir ustaya dükkana güvenip öne sürülen ve daha ucuz diye tercih edilmeye teşvik edilen lastiklerin test sonuçlarına bu siteden ulaştığımdan dolayı oldukça memnun kaldım. Piyasada o kadar çok yerli yabancı marka var ki bir lastikçiye gittiğinizde hangisini alacağınızı şaşırmamak elde değil.Sitede bağımsız test sonuçları var. Grafikler ve detaylı veriler paylaşılıyor. Özellikle yaz lastiği, kış lastiği, 4 mevsim lastik, araştırırken oldukça faydalı olacağını düşünüyorum.
Sitede
Bir nebze de olsa faydası dokunduysa ne mutlu!
Herkese iyi sosyaller diliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: