ornitorenk

Uzman
Continental ve Michelin lastiklere çok fazla para vermek istemiyorum. Biliyorum, daha iyiler ama 4 tane alınca arada neredeyse 1 lastik parası fark oluyor gibi.
F/P diyebileceğiniz yazlık lastik markaları var mı, 14 inç araç için kullanacağım. Petlas/Lassa falan nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lastik, arabanın bel kemiği, paradan kaçacağınız bir parça değil. Hayati önem taşıyor. Hankook bakabilirsiniz, Goodyear'da olabilir, yazlık da Lassa almayın, kışlıklarını kullanıyorum, yeni nesil iyi.

Paradan kacayim demiyorum da michellin ile hankok arasinda 4 tane alinca neredeyse 1 lastik parasi fark cikabiliyor. Ikisi de isimi gorecekse neden 1 lastik fazla para vereyim amacim o.
Bu konu hamur ve sertlik kalitesi ve bir de en önemlisi fren tutuş mesafesi. Michelin ıslak zemin performansı A, Hankook B, diğer kalitesiz lastikler C. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Bu konu hamur ve sertlik kalitesi ve bir de en önemlisi fren tutuş mesafesi. Michelin ıslak zemin performansı A, Hankook B, diğer kalitesiz lastikler C. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Yol tutus onemli aslinda benim icin, micheline ve contentinel almicaksam en mantiklisi hankok mu? Onda da cok ses fazla cikiyor diyen olmus sanki. Araba zaten yol sesi aliyor 2012 kasa b segment. Bu cok dert olmaz gibi o zaman.

Yol tutus onemli aslinda benim icin, micheline ve contentinel almicaksam en mantiklisi hankok mu? Onda da cok ses fazla cikiyor diyen olmus sanki. Araba zaten yol sesi aliyor 2012 kasa b segment. Bu cok dert olmaz gibi o zaman.
Lastik de yol sesiyle orantılı, Aslında Hankook üstüne lastik başına 400-500 TL boyamak Continental'da bakabilirsin. Bütçe önemli konuda ise Hankook.

Continental ve Michelin şu anda en iyi tercihler. Hatta Michelin Türkiye yolları için fazla yumuşak ve nazik bir lastik. Continental daha dayanıklı birçok açıdan. Maalesef bazen kalite, ucuz olamayabiliyor. Semperit markası da Continental'ın yan markasıdır, kalitesi gayet iyi. Semperit'e baktın mı hiç alternatif olarak?