Bütçe
25.000 TL
Bütçe kurtarıyor, Continental UltraContact alabilirsin ebatlarına göre. Bizzat kullanıyorum. 205/55/17 olarak bu modeli, çok başarılı.

Ama bütçeyi biraz daha aşağı çekmek için Continental yan markası Semperit alabilirsin. 100 küsur yıllık firmadır Semperit, Türkiye'ye yeni yeni giriş yaptılar diyebilirim. Avusturya markasıdır ve kalitelidir. Bu markanın da kış lastiklerini kullanıyorum yine aynı şekilde.

Şu an kullandıklarımda UltraContact, ikisi otobanda yırtıldı ve yerine geçici olarak çıkma almıştım. Lastikler genel olarak iyi. Bütçemin içerisinde ama diğerleri daha iyi olabilir mi diye kararsız kalmıştım. UltraContact veya Kinergy Eco2 alacağım sanırım. Çok teşekkür ederim ilginize.

Rehbere bakıyorum, şimdi gördüm. @Eagles

Bütçe kurtarıyor, Continental UltraContact alabilirsin ebatlarına göre. Bizzat kullanıyorum. 205/55/17 olarak bu modeli, çok başarılı.

Ama bütçeyi biraz daha aşağı çekmek için Continental yan markası Semperit alabilirsin. Yaklaşık 100 küsur yıllık firmadır Semperit, Türkiye'ye yeni yeni giriş yaptılar diyebilirim. Avusturya markasıdır ve kalitelidir. Bu markanın da kış lastiklerini kullanıyorum yine aynı şekilde. Avrupa'da bilinen markalardan bir tanesidir.

Hatta rehber bile hazırladım bu lastik markasıyla ilgili, bilgin olsun. :)

Güncel Mazda 3 4th Gen aracımda 215/45/18 93W XL UltraContact7 kullanıyorum. Gerçekten güzel bir lastik hem sesi hem tutunuşu hem de aşınması ile ancak kafama bir şey takıldı. Bu attığınız linkteki direkt UltraContact diye geçiyor UC6, 7 yazmıyor. Niye?

Yırtıldı dediğiniz balon falan mı yaptı? Sürat, ağırlık kodları nasıldı hatırlıyor musun?

Şu an kullandıklarımda UltraContact, ikisi otobanda yırtıldı ve yerine geçici olarak çıkma almıştım. Lastikler genel olarak iyi. Bütçemin içerisinde ama diğerleri daha iyi olabilir mi diye kararsız kalmıştım. UltraContact veya Kinergy Eco2 alacağım sanırım. Çok teşekkür ederim ilginize.

Rehbere bakıyorum, şimdi gördüm. @Eagles

İkisi de güzel lastik. Ama otobanda yırtılması büyük şanssızlık olmuş. Normalde UltraContact, PremiumContact serisinden daha da sağlamdır. Eğer arada kalırsan Dunlop markası da hiç fena değil.

Güncel Mazda 3 4th Gen aracımda 215/45/18 93W XL UltraContact7 kullanıyorum. Gerçekten güzel bir lastik hem sesi hem tutunuşu hem de aşınması ile ancak kafama bir şey takıldı. Bu attığınız linkteki direkt UltraContact diye geçiyor UC6, 7 yazmıyor. Niye?

Yıl bazlı belki isim güncellenmesi olmuş olabilir. Firmalar sık sık değiştirebiliyor model isimlerini. Ebat farkından dolayı da isimlendirme farklı olabilir, bakmak lazım.