Aracım şu an 150 beygir 340nm torka sahip ve aracımda Hankook Ventus Prime var ancak 3. viteste bile düzgün tutunamıyor. Bütçe sınırım yok, ana önceliğim performans. Yılda 5000 km civarı yapıyorum, bu şekilde en azından 3 yılı çıkartsın yetiyor.

Lastik ebatım yanlış hatırlamıyorsam 235/45/18

@CQBB

150 beygir 340nm aşırı bir güç değil normal, iyi bir lastik tutunur. Önerim Conti olur güncel seriden.

Zaten araçta takılı olan lastikler dandik lastikler değiller, orta seviyeden de iyiler. Ancak kurtarmıyor çünkü aracın bir eksisi de ağır olması. Gaza yüklendiğimde 3. viteste düz yolda dahi direksiyon boşa düşüyor.

Aracım şu an 150 beygir 340nm torka sahip ve aracımda Hankook Ventus Prime var ancak 3. viteste bile düzgün tutunamıyor. Bütçe sınırım yok, ana önceliğim performans. Yılda 5000 km civarı yapıyorum, bu şekilde en azından 3 yılı çıkartsın yetiyor.

Lastik ebatım yanlış hatırlamıyorsam 235/45/18

@CQBB
Continental UltraContact.

Ben de UltraContact 7 ile Michelin Pilot Sport 5 arasında kaldım ancak Continental daha uzun ömürlüyken Pilot Sport 5'in tutuşu ve direksiyon hissiyatı daha iyi notları düşülmüş bu yüzden kararsız kaldım.
Aracı çok uzun süre kullanmayı düşündüğün için Continental önerdim sana, uzun vadede cebin daha çok rahat eder.