Evet, taş değmesin. Hayırlı olsun şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Aldım bir set sağ ol hocam.
@CQBB lastikler bu gün geldiler ve geldikleri gibi taktırdım. Konfor epey fark edilir şekilde arttı ve aracım artık yokuş olmadığı sürece asla patinaja düşmüyor. Ayrıca biraz daha sessizleştiler teşekkür ederim öneri için. Bir de çok daha şık durdular açıkçası. Bunları görünce diğerleri bisiklet lastiğine benziyor neredeyse
Yeni hali:
Eski hali:
Son düzenleme:
Aldım bir set sağ ol hocam.
@CQBB lastikler bugün geldiler ve geldikleri gibi taktırdım. Konfor epey fark edilir şekilde arttı ve aracım artık yokuş olmadığı sürece asla patinaja düşmüyor. Ayrıca biraz daha sessizleştiler teşekkür ederim öneri için. Bir de çok daha şık durdular açıkçası. Bunları görünce diğerleri bisiklet lastiğine benziyor neredeyse
Yeni hali:
Eki Görüntüle 251423
Eski hali:
Eki Görüntüle 251424
Taş değmesin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. Lastik yanaklarını parlattığınızda bir fotoğraf çekip atın merak ediyorum eminim oldukça şık görünücektir Mondeo'da.
Passat ve Superb gibi piyasayı domine eden ama aslında birçok konuda, özellikle yalıtım gibi önde olan Mondeo tercihi iyi olmuş. Minik balina Mondeo. Ok gibi duruyor yandan bakınca. Beyaz renk de yakışıyor bu arabaya. Siyah ve beyaz en çok yakışan renk bence. 
Passat ve Superb gibi piyasayı domine eden ama aslında birçok konuda, özellikle yalıtım gibi önde olan Mondeo tercihi iyi olmuş. Minik balina Mondeo. Ok gibi duruyor yandan bakınca. Beyaz renk de yakışıyor bu arabaya. Siyah ve beyaz en çok yakışan renk bence.![]()
Fümesini istiyordum ancak maalesef ki bulamadım. Bunun 1.5 Ecoboost ve 2.0 TDCi motorlularında 19 inç jant var daha bir güzel.
Fümesini istiyordum ancak maalesef ki bulamadım. Bunun 1.5 Ecoboost ve 2.0 TDCI motorlularında 19 inç jant var daha bir güzel.
Güneş yanığına en yakın renk. Boya tutturma konusunda da sıkıntılı. En güzeli opak beyaz aslında. Boyaması kolay, çok kir göstermez, aşırı sıcak olmaz yazları. Sedefli beyaz da sıkıntı. Beyaz renk güneş yanığı olmaz zannediyor insanlar genelde, sadece diğer koyu ve metalik renkler kadar belli etmez. O da yanıyor maalesef. Arabanı koru güneşten ve kuş pisliklerinden her daim. Bence bu renk isabet olmuş.
Ama biliyorsun ne kadar büyük jant, o kadar konfor törpüsü. Yol tutuş ve konfor dengesi için 18 üstünü çok tavsiye edemem. Tabii RS gibi üst düzey modellerde 21 jant bile olsa, süspansiyonları üst düzey olduğu için konfor da gayet iyi.
Araca göre değişir de 17 jant çiçektir bence. Görüntü için konforumdan ödün vermem şahsen. Beyaz renk konusunda katılıyorum. Mondeo'da oldukça şık görünüyor. Gayış gibi araba.Güneş yanığına en yakın renk. Boya tutturma konusunda da sıkıntılı. En güzeli opak beyaz aslında. Boyaması kolay, çok kir göstermez, aşırı sıcak olmaz yazları. Sedefli beyaz da sıkıntı. Beyaz renk güneş yanığı olmaz zannediyor insanlar genelde, sadece diğer koyu ve metalik renkler kadar belli etmez. O da yanıyor maalesef. Arabanı koru güneşten ve kuş pisliklerinden her daim. Bence bu renk isabet olmuş.
Ama biliyorsun ne kadar büyük jant, o kadar konfor törpüsü. Yol tutuş ve konfor dengesi için 18 üstünü çok tavsiye edemem. Tabii RS gibi üst düzey modellerde 21 jant bile olsa, süspansiyonları üst düzey olduğu için konfor da gayet iyi.
Güneş yanığına en yakın renk. Boya tutturma konusunda da sıkıntılı. En güzeli opak beyaz aslında. Boyaması kolay, çok kir göstermez, aşırı sıcak olmaz yazları. Sedefli beyaz da sıkıntı. Beyaz renk güneş yanığı olmaz zannediyor insanlar genelde, sadece diğer koyu ve metalik renkler kadar belli etmez. O da yanıyor maalesef. Arabanı koru güneşten ve kuş pisliklerinden her daim. Bence bu renk isabet olmuş.
Hocam büyük ihtimalle parlament maviye boyatacağım arabayı beyaz sevmiyorum ben. Jant konusunda haklısınız hem bu jantların görüntüsünü seviyorum.