Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 21 Kasım 2025 #1 Güvenilir alabileceğim bir internet sitesi var mı? Son düzenleme: 21 Kasım 2025
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.507 Yer Kocaeli 21 Kasım 2025 #2 Hocam, böyle ürünleri ruhsatınızda bulunan şase numarası ile elden almanızı tavsiye ederim. Yanlışlık çok oluyor çünkü. Kod önemli parça alırken.
Hocam, böyle ürünleri ruhsatınızda bulunan şase numarası ile elden almanızı tavsiye ederim. Yanlışlık çok oluyor çünkü. Kod önemli parça alırken.
Maotun Becerikli Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 138 Beğeniler 63 22 Kasım 2025 #3 yedek parçadan kastınız nedir bakım falansa (polen filtresi ,hava filtresi)bunları alıp takabilirsiniz eliniz yatkınsa ama öbür türlü @Eagles arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle şase numarası ile sitelerden arattırın.
yedek parçadan kastınız nedir bakım falansa (polen filtresi ,hava filtresi)bunları alıp takabilirsiniz eliniz yatkınsa ama öbür türlü @Eagles arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle şase numarası ile sitelerden arattırın.