Otomobil konusunda hangi yayıncıları takip ediyorsunuz?

Eagles

Üstün
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Yine ilginç bir konu ile karşınızdayım. Otomobil incelemesi yapanların çoğu sponsorluk aldığı için biz has otomobilcilerin merak ettiği, kronik ve hayattan soğutan detayları pek anlatmıyorlar. Daha doğrusu anlatamıyorlar çünkü firmaların sponsorlukları sıkıntı çıkarabilir, buna saygı duymak lazım.

Malum, artık çoğu markanın çıkardığı sıfır araçlar kronik problemlere sahip. And Çetin'in ismini bolca duyarız gibi geliyor bana çünkü kendisi bol bol ilan inceliyor. Otomobil firmaları ile sponsorluk anlaşması da olmadığı için insanlar doğal olarak ona güveniyor. Benim bildiğim kadarıyla herhangi bir araba markası ile teması yok. Böyle olması deneyimlerine ek olarak onu daha da öne çıkarıyor, benim gözlemim bu şekilde. Yine de yanlış biliyorsam düzeltirsiniz beni.

Şahsen spesifik olarak takip ettiğim bir yayıncı yok. Attıkları videoların altına ufacık bir kronik problemden bahsettiğiniz an yorumlarınız silinebiliyor, bu yüzden eleştiri bazı arkadaşlarımızı rahatsız edebiliyor.

Yorumlarda buluşalım bakalım, siz kimleri izliyorsunuz?

Son düzenleme:
Ben dediğinize ek olarak KadirS'in videolarını izliyorum bazen. Çok bir incelemesi yok fakat izlemesi zevkli.

Aman aman, adama 2JZ Supra veriyorsun, 4. viteste 80'le gidiyor otobanda. Yav kardeşim, versene hakkını şu canavarın.

Eskiden Onno Usta vardı, dergilerden bile takip ederdik. Şimdi eskisi kadar aktif değil tabii ama kendisi gerçek bir deneyim abidesiydi. Adamın ustaların ustası lakabı bile vardı.

ChrisFix
Kadir S
Otolimit
Otopark
RustBucketMotorsport
Socal Exotics
AutopNL

Düz yolda 0-100 yapanlardan uzak duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…