Bütçe
25.000-30.000 TL

THE KEROXEA

Üstün
Makaleler
20
Yer
Rockport City
Selamlar, aşağıdaki şekil videolar çekmekteyim ve elimdeki cihaz çok yetersiz. Aklımda A56 veya A57 vardı ancak bütçeyi 35 binlere zorlayarak S25 FE alabiliyorum. Yine de ben 25-30 binlerde bulabileceğim daha iyi alternatiflere de bakmak istiyorum.

Bilenler varsa A56 veya A57 bu iş için bana yeter mi sizce? @Violett @Simon @Michael MYERS

Selam, aşağıdaki şekil videolar çekmekteyim ve elimdeki cihaz çok yetersiz. Aklımda A56 veya A57 vardı ancak bütçeyi 35 binlere zorlayarak S25 FE alabiliyorum. Yine de ben 25-30 binlerde bulabileceğim daha iyi alternatiflere de bakmak istiyorum.

Bilenler varsa A56 veya A57 bu iş için bana yeter mi sizce? @Violett @Simon @Michael MYERS

S25fenin kamerası çok güzel annemde var, S24 kamerası da deneyimledim ama bariz bir fark göremedim ben. Muhtemelen S24 kamerası daha iyidir teknik olarak ama güncellik ve ekran boyutu, pil önemliyse S25 FE daha mantıklı olur. Küçük telefon seviyorsan S24 daha mantıklı.

O fiyat bandına a serisi alınmaz bence bütçeyi bir tık zorlayıp s serisi almak daha mantıklı.

38k bütçeyi aşıyorsa S25FE almalısın o zaman. ana odağın kameraysa bariz farklar yok.

Bir de pil ömrü de bayağı önemli, A serisi pil konusunda S serisini eziyor. Ancak zorlayıp S25 FE'de alabilirim.

Yani işlemci daha az yük aldığı için evet şarjı daha uzun gider. Ama arada o kadar fiyat farkı yokken orta segmente düşmek mantıksız, her şey pil süresi değil, ki zaten S25fenin şarjı bayağı gidiyor. Her şekilde s serisinin deneyimi farklı bence.

Kamera icin verilir de batarya omrunde fark yersin maalesef A57'ye gore. Acikcasi ben A57'yi alirdim.
Kamera önemli zaten onun için ikinci el S24 Ultra bile alırdım, ancak hem sıfır alacağım hem de A57'nin pil ömrü beni cezbediyor. Forumda bir arkadaş A57 ile 12-13 saat ekran süresi almıştı sosyal medya kullanımında. S25 FE ile bu ekran süresini görmek için 2 kere şarj etmek lazım. Hem de hafif ve ince. Ama A56 ile aman aman bir farkı var mı orasına da bakmak lazım.