Swin1 Yetkin Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 112 30 Mayıs 2026 #11 Eagles dedi: Sadece bundan bile güzel ve teknik bir rehber çıkar. Genişletmek için tıkla... Belki elime resim geçerse yapabilirim. Şu an bir tane rehber yazıyorum zaten
Eagles dedi: Sadece bundan bile güzel ve teknik bir rehber çıkar. Genişletmek için tıkla... Belki elime resim geçerse yapabilirim. Şu an bir tane rehber yazıyorum zaten
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.805 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.080 Yer Bolu Dağı Tüneli 30 Mayıs 2026 #12 Swin1 dedi: Skoda'nın bayisinde staj yapıyorum sorunuz olursa sorabilirsiniz. VW bir araçta şu şu nasıl oluyor diye sorabilirsiniz. VW, Skoda, Seat, Audi'a serisi filan hepsi aynı olduğu için elektrik şemalarına, atölye el kitabına, filan erişimim var. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra alternatör sorularına bekliyoruz o zaman hocam seni, mutlaka dahil ol. Eagles dedi: Pesimist hoca aklıma geliyor öyle diyince. @pesimist34 Genişletmek için tıkla... Onore oldum yine üstadım
Swin1 dedi: Skoda'nın bayisinde staj yapıyorum sorunuz olursa sorabilirsiniz. VW bir araçta şu şu nasıl oluyor diye sorabilirsiniz. VW, Skoda, Seat, Audi'a serisi filan hepsi aynı olduğu için elektrik şemalarına, atölye el kitabına, filan erişimim var. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra alternatör sorularına bekliyoruz o zaman hocam seni, mutlaka dahil ol. Eagles dedi: Pesimist hoca aklıma geliyor öyle diyince. @pesimist34 Genişletmek için tıkla... Onore oldum yine üstadım